PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 13 August, 16:28

PrivataAffärer - 14 okt 15 kl. 07:23

Tre heta aktietipsAffärsvärlden ger i sitt senaste nummer läsarna rådet att köpa Intrum Justitia, Net Insight och Semcon....
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Intrum Justitia, Insight, Semcon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, heta, aktietips

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - Igår: 12:37

Lista: Börsens mest blankade aktier

Listan baseras på till Finansinspektionen inrapporterade korta positioner på 0,1 procent av kapitalet eller mer. Parenteserna i listan avser blankningsprocent för en vecka sedan. 1.

PrivataAffärer - Igår: 11:25

Kärnkraft bäst i portföljen

Volatiliteten har minskat på börsen och det märks också i vår portfölj där många bolag handlats kring nollan den senaste veckan. Ett par bolag sticker dock ut. Studsvik har stigit med 5,2 procent medan Beijer Electronics har backat med 6,7 procent.

PrivataAffärer - Igår: 11:18

Hernhag: Sju aktier som kan klara en lågkonjunktur

Majsan: Hej! Vi är troligen in i en lågkonjuktur. Vad skall man satsa på för sektorer då ?

PrivataAffärer - Igår: 11:00

Banker dröjer med höjning av sparräntor

Efter att Riksbanken vid månadsskiftet april/maj lämnade nollräntan har ytterligare en höjning gjorts. Styrräntan ligger nu på 0,75 procent. När det gäller tremånaders bolån har de flesta aktörer höjt räntan i ungefär samma omfattning.

PrivataAffärer - Igår: 10:48

Stora Placeringskvällen i Sundsvall 13 september

Evenemanget i korthet: Vad: Stora Placeringskvällen i Sundsvall
Var: Grönborgs, Storgatan 73, Sundsvall
När: Tisdagen den 13 september kl 18-2130 (cirka). Insläppet öppnar 1730 På scen finns bland annat experter från DNB, Spiltan Fonder, Lancelot Fonder, Humle, TIN Fonder, Oddo BHF, C Worldwide och Didner & Gerge. Kvällens moderator är We

PrivataAffärer - Igår: 09:57

Analytiker: Hög kärninflation kräver kraftiga räntehöjningar

”Kärninflationen är nu nästan 1 procentenhet högre än Riksbanken förutspått. Det tillsammans med risker på uppsidan talar för att Riksbanken måste strama åt ännu mer. Vi ändrar nu vår prognos och tror nu att Riksbanken höjer med 75 punkter i september, för att få till den åtstramning som krävs och försäkra sig mot risken att det går överstyr framöver”, säger Handelsbankens prognoschef Johan Löf till Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - Igår: 08:54

Här är fredagens aktierekar

Nordea Markets inleder bevakning av Absolent, som utvecklar luftreningslösningar, med rekommendationen köp. Riktkursen är 494 kronor. Aktien stängde på 425 kronor föregående handelsdag.

PrivataAffärer - Igår: 08:39

Boozt ser avmattning i konsumtionen

Boozt, som vinstvarnade i juni, redovisar ett justerat rörelseresultat på 80,9 miljoner kronor för det andra kvartalet 2022. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett justerat rörelseresultat på 74,0 miljoner enligt Infronts sammanställning av tre estimat. När Boozt vinstvarnade i början av juni spåddes ett justerat rörelseresultat i intervallet 70-80 miljoner kronor för kvartalet.

PrivataAffärer - Igår: 08:07

Inflationen sjönk mer än väntat i juli

KPIF-inflationen i Sverige sjönk till 8,0 procent i juli jämfört med 8,5 procent i juni. Det visar statistik från SCB. Jämfört med månaden före sjönk KPIF 0,2 procent.

PrivataAffärer - Igår: 07:28

MSCI flyttar Sinch till småbolagsindex

Det framgår av MSCI:s kvartalsvisa indexuppdatering. Inga andra indexpopulationsförändringar görs för de nordiska aktiemarknaderna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.