Dagens Media > Ekonomi

Monday, 27 June, 01:09

Dagens Media - 24 maj 22 kl. 14:01

Aller rekryterar till nyhetsredaktion – söker breaking news-drivnaHänt Nyheter letar nu flera reportrar och redaktörer som enligt rekryteringsannonsen ska bevaka aktuella händelser, politik, brott, sport och människoöden. Men tanken är inte att börja göra kvällstidning, försäkrar chefredaktör och ansvarig utgivare Tobias Wixtröm..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Nyheter, Tobias Wixtröm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aller, rekryterartill , nyhetsredaktion, söker, breaking, news-drivna

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 23 jun 22 kl. 12:00

Nollmoms, ansvarsfrågan och talang – frågorna branschorganisationerna prioriterar i höst

Branschorganisationerna arbetar intensivt för att driva sina medlemmars intressen. Så vilka frågor kommer att bli viktiga under hösten och hur ser arbetet ut? TU, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Annonsörer, IAB och Sveriges Mediebyråer berättar..

Dagens Media - 23 jun 22 kl. 10:00

Snapchats CMO: ”AR-annonsering är i sin linda”

Snapchats marknadschef Kenny Mitchell om AR-revolutionen, konkurrensen med VR och Tiktok samt varför de fortsätter att gasa in i den ekonomiska oron: ”Marknaden har bara börjat utvecklas”, säger han till Dagens Media..

Dagens Media - 23 jun 22 kl. 08:00

Björn Rosengren om public service: ”Viktigt att hela tiden söka effektiviseringar”

Den förre näringsministern och socialdemokraten Björn Rosengren tycker att det bör prövas vilka de ekonomiska vinsterna av att slå ihop SR, SVT och UR kan bli..

Dagens Media - 22 jun 22 kl. 15:36

Anna Gullberg blir kulturredaktör på Expressen

Expressens Anna Gullberg, i dag knuten till tidningens samhällsredaktion, efterträder Victor Malm i rollen som redaktör på kulturen..

Dagens Media - 22 jun 22 kl. 14:10

Hovrätten fastställer dom mot Samnytts utgivare

Domen och straffet mot Samnytts ansvarige utgivare Mats Dagerlind står fast..

Dagens Media - 22 jun 22 kl. 13:04

Utgivare för Nordfront och NMR åtalas

Två personer som har varit ansvariga utgivare för Nordfront respektive Motståndsrörelsen.se åtalas för hets mot folkgrupp av Justitiekanslern..

Dagens Media - 22 jun 22 kl. 12:00

Så vill branschorganisationerna stävja ad fraud: Upplys och utbilda

Samarbete och utbildning. Så kan branschorganisationernas ansträngning sammanfattas för att rå bot på ad fraud: ”Vi tror att det behövs en större kunskap och kännedom om ad fraud problematiken”, säger Hanna Riberdahl på Sveriges Annonsörer..

Dagens Media - 22 jun 22 kl. 10:32

Vi bygger en aggressiv annonsbot och släpper lös den på Google – så funkar bedrägerierna inifrån

På internets ljusskygga marker löser programmerare annonsbottar på nolltid. För 5 000 spänn får vi en skräddarsydd megaklickare, komplett med tolv månaders service. Det här är berättelsen om den indiska programmeraren och koden, vars funktion – ad fraud – dränerar svenska annonsörer på miljarder kronor varje år..

Dagens Media - 22 jun 22 kl. 10:14

Snart släpps ännu fler biljetter till DJ Battle – här är medielaget som tävlar

I dag klockan 14 släpps ytterligare en omgång gratisbiljetter till DJ Battle i Almedalen. Det brukar bli huggsexa om platserna, så var på tå för att inte missa chansen. Samtidigt presenteras det första medielaget..

Dagens Media - 22 jun 22 kl. 09:00

Ryskspråkig tidningssajt i gång – Bonnier News och Amedia backar initiativet

I dag sjösätts den nya Bonnier News- och Amedia-backade ryskspråkiga sajten Repost: ”Ett otroligt angeläget och viktigt projekt”, säger Anders Eriksson, Bonnier News vd och styrelseordförande i stiftelsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.