Expressen > Opinion

Thursday, 17 June, 21:50

Expressen - 08 maj 21 kl. 15:00

Vänstern har fel – invandringen är den avgörande fråganVänsterdebattörer har satt SVT under hård press att tona ner invandringsrelaterade ämnen. Public service måste ha modet att stå emot påtryckningarna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vänsternhar , fel, invandringenär den , avgörande, frågan

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 6 timmar sedan

Fuskbygget Jöken har till slut rasat

En regeringskris mitt i en pandemi och ett år före ordinarie val är verkligen inget att stå efter. Men bristerna i Januariavtalet gjorde dagens situation svår att undvika..

Expressen - 12 timmar sedan

Något är ruttet inom S i Malmö

Kommunalrådet Frida Trollmyr, S, tycker att den egna politiska karriären är viktigare än att bekämpa parallella rättssystem..

Expressen - 15 timmar sedan

Pandemin visar att mötes-hatarna hade rätt

Före pandemin fanns det knappt några motkrafter mot den omättliga svenska möteskulturen. Nu gäller det att inte glida tillbaka igen..

Expressen - Igår: 17:00

Flest punkter vinner inte, Märta Stenevi

Regeringens satsning mot relationsvåld är historiskt omfattande, enligt justitieminister Morgan Johansson (S). Men 40 punkter på en bunt papper gör inga underverk..

Expressen - Igår: 06:00

Bebisar skärs i onödan när vården sviker mammorna

Antalet spädbarn som får tungbandet klippt har ökat lavinartat de senaste åren. Det är skrämmande att bristerna i eftervården leder till att barn utsätts för onödiga ingrepp..

Expressen - I förrgår: 12:04

Vänsterpartiet är ett skämt till kidnappare

Nooshi Dadgostar hotar att avsätta Stefan Löfven om han inte drar tillbaka förslaget om marknadshyror. Men statsministern kan nog sova gott i Sagerska huset. .

Expressen - I förrgår: 06:00

Att hugga ner träden räddar inte klimatet, Annie Lööf

Centerpartiet berättar sagor om skogsbrukets förträfflighet. Ur klimatsynpunkt gör Sverige smartast i att låta fler träd stå.  .

Expressen - 14 jun 21 kl. 16:06

Jaha, ännu ett naivt system utan koll

Tar det aldrig slut? Den frågan infinner sig efter Expressens granskning av de frivilliga övervakarna, som visar att var femte själv är straffad..

Expressen - 14 jun 21 kl. 06:00

Tack, USA, för att ni röjer upp i EU

När EU-systemet är oförmöget att sätta stopp för korruption är det välkommet att USA agerar världspolis i Europa..

Expressen - 13 jun 21 kl. 16:00

Kan man prata migration utan att kallas rasist?

Slutsatserna om den fria pressen i ett forskningsprojekt som ligger under justitiedepartementet är häpnadsväckande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.