Regeringen > Nyheter

Wednesday, 31 May, 18:00

Regeringen - 23 maj 22 kl. 14:20

Eva Nordmark besöker anstalten BeatebergTisdagen den 24 maj besöker arbetsmarknads- och jämställdhetsminister Eva Nordmark anstalten Beateberg. Under besöket kommer Eva Nordmark bland annat få ta del av anstaltens arbete med arbetsmarknadsutbildningar och deras samarbete med Arbetsförmedlingen..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Nordmark, Beateberg, Eva Nordmark, Arbetsförmedlingen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eva, Nordmark, besöker, anstalten, Beateberg

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 4 timmar sedan

Utredning föreslår bättre och mer jämställda möjligheter till integration

I dag, den 31 maj, mottog arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson ett delbetänkande från utredningen Förbättrad arbetsmarknadsetablering för utrikes födda kvinnor. I delbetänkandet föreslås bland annat att fler anhöriginvandrare ska få möjlighet att ta del av etableringsinsatser, att etableringsprogrammet ska göras mer flexibelt baserat på olika behov hos nyanlända invandrare, samt möjligheter till anpassningar av ramtiden för etableringsprogrammet..

Regeringen - 4 timmar sedan

Pressträff om ett första steg mot ett möjligt statligt huvudmannaskap för hälso- och sjukvården

Torsdag den 1 juni håller sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson, energi- och näringsminister samt vice statsminister Ebba Busch och Carina Ståhl Herrstedt, ledamot socialutskottet, Sverigedemokraterna, en pressträff som kommer att presentera direktiven till den utredning som ska analysera och belysa för och nackdelar, samt lämna förslag på möjligheterna att långsiktigt införa ett delvis eller helt statligt huvudmannaskap..

Regeringen - 3 timmar sedan

Ändring av beslut om en civilskyddsmekanism för unionen

Faktapromemoria gällande Förslag till EUROPAPARLAMENTETS OCH RÅDETS BESLUT om ändring av beslut nr 1313/2013/EU om en civilskyddsmekanism för unionen, COM(2023) 194.

Regeringen - 3 timmar sedan

Redovisning av AP-fondernas verksamhet t.o.m. 2022

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av de allmänna pensionsfondernas (AP-fondernas) verksamhet t.o.m.

Regeringen - 3 timmar sedan

Svag finansmarknad bidrog till negativ avkastning för AP-fonderna

Regeringen har i dag överlämnat sin årliga utvärdering av AP-fonderna till riksdagen..

Regeringen - 3 timmar sedan

Cybersolidaritetsinitiativet

Faktapromemoria gällande Europeiska kommissionens så kallade Cybersolidaritetsinitiativ som består av ett meddelande om en cybersäkerhetskompetensakademi, förslag till ändringar i EU:s Cybersäkerhetsakt samt en ny förordning benämnd Cybersolidaritetsakten, COM(2023) 207, 208 och 209..

Regeringen - 3 timmar sedan

Ministrar från Sverige och Ukraina besökte rehabiliteringscenter

Sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson och Ukrainas socialminister Oksana Ivanivna Zholnovych besökte Aleris Rehab Station, ett nationellt och internationellt rehabiliteringscenter som bland annat har vårdat patienter från Ukraina. Sedan Rysslands fullskaliga invasion av Ukraina i februari 2022 har Sverige bidragit med motsvarande över 4,6 miljarder kronor till humanitärt och civilt stöd..

Regeringen - 3 timmar sedan

Norden-minister Jessika Roswall deltar i nordiskt möte på Island

Den 1 juni deltar EU- och Norden-minister Jessika Roswall i ett möte mellan de nordiska samarbetsministrarna på Reykholt på Island. Under mötet kommer ministrarna att diskutera det fortsatta arbetet för att nå visionen om att Norden ska bli världens mest hållbara och integrerade region 2030 samt hur mobilitets- och gränshinderarbetet kan stärkas i det nordiska samarbetet. .

Regeringen - 2 timmar sedan

Ordning och säkerhet i skolan

Alla elever har rätt att känna sig trygga i skolan och ha studiero i undervisningen. Lärarna ska kunna lägga sin tid på att undervisa, inte på att hantera ordningsproblem. Regeringen har gjort satsningar och vidtagit åtgärder som syftar till att göra skolan en trygg och säker plats..

Regeringen - 1 timme sedan

Ärendeförteckningar vecka 22

Till regeringssammanträdet torsdagen den 1 juni..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.