Regeringen > Nyheter

Tuesday, 28 June, 17:35

Regeringen - 23 maj 22 kl. 14:17

På EU-möte: Livsmedelsförsörjningen efter Rysslands invasion av UkrainaNär EU-ländernas jordbruks- och fiskeriministrar möts i Bryssel 24 maj står prisutvecklingen på och tillgången till livsmedel i fokus. Efter en uppdatering från EU-kommissionen ska ministrarna diskutera läget och möjliga vägar framåt. Landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg företräder Sverige..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
EU, Rysslands, Ukraina, Bryssel, Anna-Caren Sätherberg, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-möte, Livsmedelsförsörjningenefter , Rysslands, invasionav , Ukraina

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 30 minuter sedan

Pressbriefing med Morgan Johansson och Lina Axelsson Kihlblom

I morgon, onsdag den 29 juni kl. 13:00, håller justitie- och inrikesminister Morgan Johansson och skolminister Lina Axelsson Kihlblom en pressbriefing, där ett urval av de lagar och förordningar som träder i kraft vid halvårsskiftet presenteras..

Regeringen - Igår: 16:27

Sänkt skatt för personer över 65 år som arbetar

I promemorian föreslås att skattereduktionen för arbetsinkomster (jobbskatteavdraget) ska förstärkas för personer som vid beskattningsårets ingång har fyllt 65 år..

Regeringen - 45 minuter sedan

Finansmarknadsminister Max Elger presenterar miljardinvestering för att stärka polisens verksamhet

Onsdag den 29 juni håller finansmarknadsminister Max Elger en pressträff om en miljardinvestering för att stärka polisens verksamhet..

Regeringen - 1 timme sedan

100 miljoner i stöd till civilsamhället efter Rysslands invasion av Ukraina och pandemin

Regeringen har beslutat om fördelning av 100 miljoner kronor i förstärkt stöd till det civila samhällets organisationer. Stödet ska gå till sociala och humanitära insatser för flyktingar från Ukraina och särskilt utsatta efter pandemin..

Regeringen - 3 timmar sedan

Deklaration från de nordiska samarbetsministrarna om krissamarbete

Deklaration från de nordiska samarbetsministrarna, 27 juni 2022..

Regeringen - 3 timmar sedan

Pressträff med integrations- och migrationsminister Anders Ygeman

I morgon, onsdag den 29 juni kl. 11:00, presenterar integrations- och migrationsminister Anders Ygeman nyheter om bland annat en behovsprövad arbetskraftsinvandring och skärpta straffavgifter..

Regeringen - Igår: 14:19

Remiss av Slutbetänkande SOU 2022:21 - Rätt för klimatet

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat slutbetänkande - Rätt för klimatet, SOU 2021:21..

Regeringen - 3 timmar sedan

Anmälan av föreskrifter om att ytterligare kategorier av fördrivna personer ska ges tillfälligt skydd

I skrivelsen anmäls att regeringen den 7 april 2022 har beslutat om en förord­nings­ändring som inne­bär att ytter­ligare personer – utöver de som omfattas av rådets beslut om att aktivera mass­flykts­direk­tivet – får ges uppe­hålls­tillstånd med till­fälligt skydd i Sverige..

Regeringen - 4 timmar sedan

Remiss av promemorian Förstärkt reglering av valutaväxlare och andra finansiella institut

Här kan du ta del av vilka instanser som Finansdepartementet har remitterat promemorian Förstärkt reglering av valutaväxlare och andra finansiella institut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.