News55 > Nyheter

Saturday, 25 June, 01:32

News55 - 23 maj 22 kl. 09:10

Biden: USA hjälper Taiwan om Kina invaderarUSA ska försvara Taiwan militärt om Peking invaderar den i praktiken självstyrande staten, sade president Joe Biden under sitt besök i Japan. Kort därefter förtydligade Vita huset uttalandet, med beskedet att USA inte kommer skicka styrkor till ön. Unde. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
USA, Taiwan, Kina, Peking, Joe Biden, Japan, Vita

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biden, USA, hjälper, Taiwanom , Kina, invaderar

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Tre års fängelse efter dödskrasch på E4

En man i 20-årsåldern döms till tre års fängelse efter en dödsolycka på E4, rapporterar Sundsvalls Tidning. Mannen saknade körkort och körde berusad vid olyckstillfället. I oktober i fjol kolliderade tre bilar och en husbil på E4 i höjd med Jättendal no….

News55 - 15 minuter sedan

Tyskland upphäver abortlag från nazisttiden

Fram tills nyligen var det förbjudet att göra reklam för abort i Tyskland – på grund av en lag från nazisttiden. Nu, efter nästan 90 år, upphävs lagen. Det tyska parlamentet har enats om att upphäva en abortlag som antogs 1933, strax efter att Adolf Hit….

News55 - 15 minuter sedan

Tre års fängelse efter dödskrasch

En man i 20-årsåldern döms till tre års fängelse efter en dödsolycka på E4, rapporterar Sundsvalls Tidning. Mannen saknade körkort och körde berusad vid olyckstillfället. I oktober i fjol kolliderade tre bilar och en husbil på E4 norr om Hudiksvall.

News55 - 13 timmar sedan

Flera migranter döda vid gränsen till Melilla

Dödssiffran stiger efter att tusentals migranter på fredagen försökte storma gränsen mellan Marocko och den spanska exklaven Melilla. Nu har minst 18 bekräftats döds och flera migranter och poliser skadades i trängseln, enligt myndigheter. Trängseln upp….

News55 - 1 timme sedan

Isländskt kvalmotstånd för MFF

Malmö FF får inleda sin resa mot ett nytt eventuellt gruppspel i Champions League på Island. Det står klart sedan Vikingur Reykjavik vunnit förkvalet. Vikingur besegrade Inter Club d’Escaldes från Andorra med 1–0 i kvalfinalen sent på midsommaraftonen o….

News55 - 1 timme sedan

Stora protester mot abortbeslutet

Högsta domstolens beslut att riva upp aborträtten i USA möttes av starka reaktioner, från båda sidor. Utanför domstolen samlades tusentals människor för att protestera och president Joe Biden uppmanar demonstranterna att inte ta till våld. Hundratals ak….

News55 - 2 timmar sedan

Offer för Havannasyndromet kan få miljonbelopp

Det amerikanska utrikesdepartementet planerar att kompensera diplomatanställda som föll offer för det mystiska Havannasyndromet 2016, uppger amerikanska tjänstemän. Anställda vid utrikesdepartementet, samt deras familjer som fått skador till följd av hä….

News55 - 15 timmar sedan

Lyckad börsdebut i New York för Polestar

Pensionsbolaget AMF investerar 400 miljoner kronor i Polestar i samband med att elbilstillverkarens aktie noteras på Nasdaq i New York. Och börsdebuten blev framgångsrik. Noteringen skedde dagens efter en sammanslagning med amerikanska spac-bolaget Gore….

News55 - 3 timmar sedan

Massprotest i Georgien efter EU-besked

Tiotusentals människor i Georgien har under fredagen demonstrerat med krav på premiärministerns avgång. Anledningen är ilska över regeringen inte lyckats säkra status för Georgien som kandidatland till EU. Dagen före utlovade EU-ledare kandidatstatus ti….

News55 - 3 timmar sedan

Midsommarvärmen fortsätter

Midsommarafton blev årets hittills hetaste dag. Varmast väder bjöd Göteborg på med 30,1 grader. Midsommardagen ser ut att bli ännu varmare i stora delar av landet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.