Regeringen > Nyheter

Sunday, 03 July, 16:29

Regeringen - 23 maj 22 kl. 13:05

Regeringen har beslutat om ytterligare militärt stöd till UkrainaRegeringen har under mars och april fattat beslut om ytterligare militärt stöd till Ukraina, utöver det stöd som tidigare beslutats av riksdagen och regeringen..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Ukraina

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringenhar , beslutatom , ytterligare, militärt, stödtill , Ukraina

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - I förrgår: 11:35

Utökat informationsutbyte

Regeringen - 30 minuter sedan

Förbud mot vinstuttag, stopp för nya religiösa friskolor och nationellt skolval för att återta den demokratiska kontrollen över skolan

Varje barn ska ges bästa möjliga förutsättningar inför vuxenlivet. Men dagens system är riggat för vinstjakt, glädjebetyg och stök. Statsminister Magdalena Andersson presenterade idag tre kraftfulla åtgärder för att återta den demokratiska kontrollen över skolan: förbud mot nyetablering av religiösa fristående skolor, nationellt skolval och steg mot ett förbud mot vinstuttag i skolan..

Regeringen - 30 minuter sedan

En skola utan vinstintresse

En särskild utredare ska lämna förslag på en reglering som säkerställer att de skattemedel som avsätts för skolan används till det medlen är avsedda för, dvs. att finansiera driften av dessa verksamheter. Förslagen ska syfta till att öka kvaliteten och likvärdigheten i skolväsendet..

Regeringen - 45 minuter sedan

Uppdrag om ett gemensamt skolvalssystem

Regeringen ger Statens skolverk uppdrag enligt nedan..

Regeringen - 1 timme sedan

Landsbygdsministern och näringsministern besöker Rätans camping i Jämtland

Måndag den 4 juli reser näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson och landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg till Rätan i Jämtland för ett verksamhetsbesök på Rätans camping..

Regeringen - 10 timmar sedan

Jeanette Gustafsdotter inviger Almedalsveckan

Kulturminister Jeanette Gustafsdotter inviger Almedalsveckan 2022 i Visby, söndag den 3 juli..

Regeringen - Igår: 09:05

En översyn av beredskapen i arbetslivet

En särskild utredare ska föreslå en justerad arbetsrättslig beredskapslagstiftning, analysera behovet av anpassningar av arbetsmiljö- och arbetstidsregleringen samt ta ställning till skriftlighetskravet i medbestämmandelagen..

Regeringen - Igår: 09:00

Regeringen tillsätter en utredning för att stärka beredskapen i arbetslivet

Sedan den nu gällande beredskapslagen utformades på 1980-talet har arbetsrätten och totalförsvaret genomgått stora förändringar. Regeringen tillsätter därför en utredning med uppdrag att se över hur väl den arbetsrättsliga beredskapsregleringen och bestämmelser i arbetslivet fyller sin funktion att stärka totalförsvaret..

Regeringen - Igår: 17:33

Anders Ygeman reser till Almedalen

Integrations- och migrationsminister Anders Ygeman besöker Almedalsveckan 3–5 juli för att delta i seminarier och samtal om bland annat migrationsfrågor och idrott..

Regeringen - Igår: 16:56

Ardalan Shekarabi till Almedalen

Söndag den 3 juli till onsdag den 6 juli deltar socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi i Almedalsveckan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.