Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 03 July, 16:32

Dagens Media - 23 maj 22 kl. 12:59

Så gick finalerna av Let's dance och Masked singerHär är tittarsiffrorna för TV4:s populära underhållningsprogram ”Let's dance” och ”Masked singer”..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Let, Masked, TV4

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: gick, finalernaav , Let's, danceoch , Masked, singer

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - I förrgår: 11:53

Så ska användarna själva upptäcka bluffkonton på Youtube

Tidigare har Youtube-kanaler kunnat välja att inte visa siffran över antal prenumeranter. Den möjligheten tas nu bort med förhoppningen att det ska bli lättare att avslöja bluffkonton..

Dagens Media - I förrgår: 11:02

Så ska TV4 organisera arbetet när Nyhetsmorgon förlängs

Efter sommaren förlängs ”Nyhetsmorgon” i TV4 med två timmar. Det innebär att redaktionen ska sända live i sex timmar. Dagens Media kan nu berätta hur arbetet ska organiseras..

Dagens Media - I förrgår: 09:54

Adon kammar hem Västflyg

Adon får mediebyråuppdraget för det nya flygbolaget Västflyg..

Dagens Media - I förrgår: 08:34

Två nya kanalchefer till Sveriges Radio

Sveriges Radio har utsett nya kanalchefer för P4 Kristianstad och P4 Uppland..

Dagens Media - I förrgår: 08:07

Inför Almedalen – branschens kritik mot medieutredningen ökar

På söndag börjar striden om mediestödet i Visby. Kritiken mot förslaget växer från flera håll. ”Det snedvrider konkurrensen, minskar mångfalden och befäster en förlegad mediesyn”, dundrar Helle Klein, ordförande för Sveriges Tidskrifter..

Dagens Media - I förrgår: 07:48

Fler (o)mänskliga AI-system i journalistiken

Vad händer med journalistiken när AI-system kan skapa som uppfattas som originella budskap? Agnes Stenbom om stora språkmodeller och varför en allt mer polariserad debatt om medvetna maskiner gör journalistiken en otjänst..

Dagens Media - 30 jun 22 kl. 14:09

Inför fotbolls-VM – Blankspot publicerar reportageserien ”Dödens fotbollskort”

Blankspot släpper ”fotbollskort” över migrantarbetare som mist livet i uppbyggnaden av fotbollsarenorna i Qatar. ”Vill gå bortom debatten om siffror och berätta historierna om de som dött”, säger Blankspots chefredaktör och medgrundare Martin Schibbye..

Dagens Media - 30 jun 22 kl. 11:29

Frågetecken kring lobbyisterna i mediestödsutredningen

Mediestödsutredningen mörkar vilka lobbyister de träffat. Deltagarlistorna har inte diarieförts. Men sekreteraren Martin Persson bekräftar att man träffat Bonniers chefslobbyist Thomas Mattsson åtskilliga gånger i olika roller..

Dagens Media - 30 jun 22 kl. 07:52

Så utvecklas poddlyssnandet – här är årets vinnare och förlorare

Lyssnandet på de fem största podcastplattformarna har i år ökat med närmare 12 procent. Därmed har den kraftiga tillväxten bromsat in. ✓Acast knappar in på Sveriges Radio ✓Kraftig tillväxt för podden som annonskanal ✓Podcast en del av influenceraffären hos Aller Media.

Dagens Media - 30 jun 22 kl. 07:43

Kraftig tillväxt för Hear – som får in Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission tar in mediebyrån Hear efter en upphandling. Samtidigt kan byrån uppvisa en rejäl omsättningstillväxt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.