Realtid > Ekonomi

Sunday, 03 July, 17:51

Realtid - 23 maj 22 kl. 12:07

Tio största fonderna i Sverige står för 24 procent av förvaltat kapitalAv de 756 fonder som är registrerade i Sverige står de tio största för 24 procent av det förvaltade kapitalet. Om man bortser från AP-fonderna minskar vikten däremot till 9 procent. Det skriver Morningstar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Sverige, AP, Morningstar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiostörsta , fondernai , Sverige, stårför 24 procent , av förvaltat kapital

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 21:10

Pensionsmyndigheten kräver 4 miljarder av Swedbank

Swedbank fick under fredagen krav från Pensionsmyndigheten. Det gäller Swedbanks historiska roll som förvaringsinstitut för fonden Optimus High Yield 2012–2015..

Realtid - I förrgår: 16:05

Anna Larris ny vd för HealthInvest Partners

Anna Larris har tilllträtt som vd för HealthInvest Partners den och hon efterträder därmed Henrik Orre som varit tillförordnad sedan i början av mars..

Realtid - I förrgår: 15:41

Hedgefonder ser attraktiva ingångsnivåer inom bioteknik

Hedgefonder ökar exponeringen mot bioteknikaktier efter stora nedgångar i sektorn..

Realtid - I förrgår: 13:59

Flytträtt från idag: 142 miljarder kan flyttas

Tidigare har pensionssparare som har suttit inlåsta i gamla och dyra försäkringar nu fått möjlighet att välja bra villkor för sin pension. Flytträtten utvidgas nämligen idag till att även omfatta försäkringar tecknade före 1 juli 2007. Totalt handlar det om 142 miljarder kronor som nu kan sättas i rörelse..

Realtid - I förrgår: 13:17

Placera utvärderar utvalda fonder

Placera har utvärderat sina rekommendationer av utvalda fonder inför januari 2022. Det första halvåret har varit en av de svagaste börsperioderna någonsin med breda nedgångar..

Realtid - I förrgår: 12:23

Svenska handlare planerar inte att sluta med kontanter

Svenska handlare har inga planer på att sluta att hantera kontanter. Totalt nio av tio fortsätter att ta emot kontanter som betalmedel och har inga planer på att sluta med det..

Realtid - I förrgår: 12:04

Han blir ny vd för Folksam Försäkring

\u003cspan style=\u0022font-weight: 400;\u0022\u003eBjörn Frimodig tillträder idag som ny vd i Folksam Fondförsäkring. Han är en internrekrytering och kommer närmast från rollen som affärsstrateg i affärsområde Sak i Folksam och dessförinnan som vd i Saco Folksam Försäkrings. Han efterträder Charlotta Carlberg som tillträder som ny vd i Folksam Tjänstepension.

Realtid - I förrgår: 11:37

Frida Anundsson i vd-roll på Sparbanksstiftelsen

\u003cstrong\u003eNu står det klart att Frida Anundsson blir ny vd för Sparbanksstiftelsen Norrland och Sparbanksstiftelsen Norrlands Riskkapitalstiftelse från och med september. \u003c/strong\u003e.

Realtid - I förrgår: 11:04

Movestic har inlett samarbete med Lexly

Movestic har inlett samarbete med Lexly för att erbjuda Movestics kunder enklare tillgång till juridisk rådgivning..

Realtid - I förrgår: 10:07

Hantverksölemission blev övertecknad

\u003cspan style=\u0022font-weight: 400;\u0022\u003eHantverksöl fortsätter att locka. Trots tufft börsklimat lyckas det lilla bryggeriet Poppel få sin nyemission övertecknad och kassan stärks betydligt. \u003c/span\u003e.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.