UNT > Nyheter

Sunday, 03 July, 02:20

UNT - 21 maj 22 kl. 17:12

Just nu: Personbil stillastående på E4 - helt stopp i ett körfältEn personbil som har fått stopp påverkar trafiken i riktning mot Stockholm på E4 vid trafikplats Rosersberg, uppger Trafikverket..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
E4, Stockholm, Rosersberg, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Personbil, stillaståendepå E4 , helt, stoppi , ett körfält

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Intresse för solel då kriget dragit upp elpriset

Oro i omvärlden har lett till högre elpriser och det är en anledning till att många är nyfikna på solel, enligt branschföreningen Svensk Solenergi. –Det är ett väldigt stort intresse och det späs på av det säkerhetspolitiska läget, säger vd Anna Werner..

UNT - 5 timmar sedan

Kraftigt berusade ungdomar festade vid slott

Både polis och ambulans kallades till ett slott i Sigtuna kommun klockan 19:39..

UNT - 5 timmar sedan

Ersättning utreds för vissa barkborreangrepp

Två myndigheter får i uppdrag att utreda eventuella ytterligare åtgärder för att bekämpa granbarkborren även i skyddade områden. De ska även se över om en statlig kompensation ska införas för skador som tydligt kan kopplas till spridning av granbarkborre från skyddade områden..

UNT - 6 timmar sedan

Bruksbostäder bevaras i ny plan för skolbyggnad

Två rivningshotade bruksbostäder i Uppsala bevaras och en förskola flyttas när planerna på ny skola i Flogsta går vidare..

UNT - 7 timmar sedan

Just nu: Trasigt fordon stör trafiken på E4

Trafiken i riktning mot Gävle på E4 mellan trafikplatserna Brunnby och Säby påverkas av ett omhändertagande av ett fordon, uppger Trafikverket..

UNT - 8 timmar sedan

Skrällen: Swiatek utslagen: "Har inga ord"

Inte en förlust på fyra månader. Men mot Alizé Cornet bröts Iga Swiateks 37 matcher långa segersvit. –Jag är så smickrad över att ha vunnit över henne, säger Cornet..

UNT - 7 timmar sedan

Antiislamisk ledare prejad av motorvägen

Ledaren för den antiislamiska gruppen Stoppa islamiseringen av Norge (Sian), Lars Thorsen, voltade med bilen efter att ha blivit prejad av en annan bil på motorvägen utanför Oslo..

UNT - 7 timmar sedan

Dalkurd backade ett steg – sämst i båda straffområdena

Dalkurd såg stundtals ut som ett topplag, men lämnade Studenternas poänglösa och kvar i bottenstriden. Precis som under våren föll laget i de avgörande momenten..

UNT - 7 timmar sedan

Just nu: Brinnande fordon stoppar trafiken på väg 930

Ett brinnande fordon påverkar trafiken på väg 930 mellan Lunda och Gårdesta i båda riktningarna, uppger Trafikverket..

UNT - 8 timmar sedan

Johansson förste svensk under 15 minuter

Victor Johansson vann 1 500 meter fritt på SM-veckan i Linköping. Dessutom slog han sitt egna svenska rekord med 14.58,59 – och är därmed förste svensk under 15 minuter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.