News55 > Nyheter

Wednesday, 29 June, 23:56

News55 - 21 maj 22 kl. 17:04

Ståhl slagen av slovenskt jättekast71,27. Kristjan Cehs monsterkast i diskus gav honom segern i Diamond League-tävlingen i Birmingham. Daniel Ståhl slutade trea med 65,97 och var besviken efteråt. Det ville sig inte för varken Daniel Ståhl eller Simon Pettersson under tävlingen i England. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Cehs, Diamond League, Birmingham, Ståhl, Daniel Ståhl, Simon Pettersson, England

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ståhl, slagenav , slovenskt, jättekast

Fler nyheter från News55

News55 - 30 minuter sedan

Putin fördömer Natos ”imperialistiska” mål

Rysslands president Vladimir Putin fördömer i ett uttalande Natos "imperialistiska ambitioner" och försök att hävda "överhöghet". Samtidigt säger han att Ryssland har inte några "problem med att Sverige och Finland går med i Nato. – Om Finland och Sveri….

News55 - 45 minuter sedan

Syrien erkänner ukrainska utbrytarrepubliker

Som enda land förutom Ryssland har Syrien formellt erkänt "självständigheten och suveräniteten för folkrepublikerna Luhansk och Donetsk". – Vi kommer att kommunicera med båda länderna för att komma överens om förutsättningarna för att stärka relationern….

News55 - 1 timme sedan

Svajigt på New York-börsen

En något fladdrig New York-börs stängde onsdagen med små förändringar, men på slutet närmade sig de ledande indexen positiv mark. Breda S&P 500-index backade 0,1 procent, Dow Jones industriindex steg 0,3 procent och Nasdaqs kompositindex slutade oföränd….

News55 - 3 timmar sedan

Ymer om uttåget: Kinesiska muren byggs inte på en dag

I den andra rundan av den anrika tennisturneringen Wimbledon blev supertalangen Jannik Sinner för tufft motstånd för Mikael Ymer. – Det är här jag vill vara. Det är de här jag vill börja bråka med, säger Ymer.

News55 - 1 timme sedan

Ökat stöd för att förhindra oljekatastrof

Sverige ger ytterligare 20 miljoner kronor till insatsen för att förhindra en oljekatastrof i Röda havet utanför Jemen. Biståndsmyndigheten Sida skänker därmed totalt 50 miljoner kronor i år. "Jemens befolkning genomlider redan en av av världens värsta….

News55 - 2 timmar sedan

PYD:s representant: Vem är terrorist?

Sverige och Turkiet har olika bild av terrorism är – och avtalet som länderna har skrivit under är otydligt. Det anser Shiyar Ali som är representant för det syriskkurdiska partiet PYD. – Vem är terrorist?

News55 - 3 timmar sedan

Svensk får 30 års fängelse för Parisdåd

Den svenske medborgaren, 29-årige Osama Krayem har befunnits skyldig på samtliga åtalspunkter för terrordåden i Paris 2015. Han döms till 30 års fängelse. Osama Krayem åtalades för att ha försett angriparna med vapen och för logistiskt stöd.

News55 - 17 timmar sedan

R Kelly döms till 30 års fängelse

Amerikanske artisten R Kelly döms till 30 års fängelse för sexbrott, rapporterar AP..

News55 - 3 timmar sedan

Krayem döms för terrordåden i Paris

Den svenske medborgaren Osama Krayem döms till 30 års fängelse för sin inblandning i terrorattacken i Paris 2015, uppger nyhetskanalen France 24..

News55 - 2 timmar sedan

TT-FLASH: Svensk får 30 år för Parisdåd

En svensk medborgare döms till 30 års fängelse för sin inblandning i terrorattacken i Paris 2015, uppger nyhetskanalen France 24..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.