DI > Ekonomi

Wednesday, 31 May, 19:21

DI - 21 maj 22 kl. 14:01

Coors finanschef lämnar
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coors, finanschef, lämnar

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

SD ratar räddningsplan för SBB: Det får de reda ut själva

Regeringen har öppnat för att svara politiskt på SBB-krisen, men Sverigedemokraterna och Liberalerna säger nej till räddningsaktioner. ”Det är en styrelsefråga och en ägarfråga”, säger Oscar Sjöstedt, ekonomisk-politisk talesperson..

DI - 10 minuter sedan

Det doftar 90-tal om räddningsplanen

När finansdepartementet sonderar intresset för stora fastighetsköp börjar det lukta 1990-tal. Den krisen började med fastighetsrally och lånefest. Det tog stopp med en brutalt kostsam bank- och finanskris samt tusentals fastighetskonkurser.

DI - 15 minuter sedan

ABG mäklade drygt 1 procent av aktierna i Neobo

ABG Sundal Colier mäklade på onsdagseftermiddagen 1,5 miljoner aktier i SBB-avknoppningen Neobo..

DI - 15 minuter sedan

Intel stiger efter positiv guidning

Halvledarjätten Intels aktie lyfter runt 4,3 procent efter att bolaget sagt att intäkterna i andra kvartalet väntas hamna i övre delen av tidigare guidat intervall..

DI - 45 minuter sedan

Oklarhet om obligationsvillkor bakom nya kurskollapsen

Ingen lättnad skymtas för SBB:s hårt prövade ägare – tvärtom. På onsdagen rasade fastighetsbolagets aktie med ytterligare 27,7 procent. Parallellt föll SBB-avknoppningen Neobo tungt..

DI - 45 minuter sedan

Miljardutdelning till Södra-delägare

Södra Skogsägarnas 52.000 medlemmar får dela på drygt 3,2 miljarder kronor i utdelning från fjolårets vinst, enligt stämmobeslut på onsdagen. Det är rekord, och innebär drygt 63.

DI - 1 timme sedan

Stark maj för Munters i Nvidias kölvatten – månadens bästa storbolagsaktie

Maj månad är i ett börsmässigt perspektiv slut i och med onsdagens stängning. Starkaste storbolagsaktie i maj blev Munters, stor leverantör till datacenter, i kölvattnet av chipjätten Nvidias starka rapport och budskap om att efterfrågan från datacenterbranschen tagit fart igen..

DI - 1 timme sedan

Qliro fälls för påträngande reklam

Efter betalningar med Qliro började lånereklamen fylla mejlkorgarna hos kunderna. Som mest skickades 17 mejl ut en enskild kund och lockade med att många redan ansökt. Nu fälls Qliro och domstolen kopplar förbudet med ett vite på en miljon kronor..

DI - 1 timme sedan

SBB efter kursraset: ”Vi klarar räntetäckningsgraden”

SBB upprepar att bolaget klarar räntetäckningsgraden så som nyckeltalet beräknas i dess utestående euroobligationer..

DI - 1 timme sedan

Norden: Frontline förlorare på rapport, Tomra upp

Nordens börser visade röda siffror när onsdagshandlen avslutades. Det regionala samlingsindexet Vinx 30 minskade med 0,4 procent till 1.363..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.