Expressen > Nyheter

Wednesday, 29 June, 23:26

Expressen - 21 maj 22 kl. 11:50

8-årig pojke försvunnen i HagforsEn 8-årig pojke försvann från sitt hem i Hagfors på lördagsmorgonen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hagfors

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 8-årig, pojke, försvunneni , Hagfors

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

”Erdogan kallar alla terrorister, var går gränsen?”

Sverige och Turkiet har olika bild av terrorism är – och avtalet som länderna har skrivit under är otydligt. Det anser Shiyar Ali som är representant för det syriskkurdiska partiet PYD.– Vem är terrorist?

Expressen - 30 minuter sedan

Ökat stöd för att förhindra oljekatastrof

Sverige ger ytterligare 20 miljoner kronor till insatsen för att förhindra en oljekatastrof i Röda havet utanför Jemen. Biståndsmyndigheten Sida skänker därmed totalt 50 miljoner kronor i år..

Expressen - 30 minuter sedan

EU söker kompromiss med Putin om Kaliningrad

Ryssland har reagerat med raseri efter att Litauen förbjudit dem att använda landet för att transportera varor som omfattas av EU-sanktioner till exklaven Kaliningrad. Nu jobbar EU – pådrivna av Tyskland – för att nå en kompromiss med president Vladimir Putin, rapporterar nyhetsbyrån Reuters med hänvisning till källor. Farhågan är att Ryssland annars kan besluta att med militär makt plöja en landkorridor rakt genom Natolandet Litauen.

Expressen - 1 timme sedan

Boris Johnsons utspel: ”Om Putin var en kvinna”

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson tycker att Rysslands president Vladimir Putin är ett perfekt exempel på ”toxisk maskulinitet”. – Om Putin var en kvinna så tror jag inte han skulle ha startat ett sådant machokrig, säger Johnson i en intervju med tyska ZDF. Rysslands utrikespolitiske talesperson Maria Zakharova anklagar premiärministern för ”svettiga fantasier”, rapporterar AFP.

Expressen - 4 timmar sedan

Sauli Niinistös tacktal – på svenska: ”Stöd”

Statsminister Magdalena Andersson (S) och Finlands president Sauli Niinistö höll under måndagen en gemensam pressträff med andra nordiska regeringsöverhuvuden. – Jag vill första tacka alla våra nordiska länder för att de har givit oss mycket stöd, säger Niinistö – på svenska. – Det här är en historisk händelse för Sverige och Finland, men också för Nato, säger Magdalena Andersson.

Expressen - 4 timmar sedan

Vad är skillnaden mellan YPG och PKK? Expressen reder ut

I förhandlingarna om svenskt och finskt Nato-medlemskap har flera grupper som klassas som terrororganisationer av Turkiet hamnat i fokus.Sverige har länge klassat PKK som en terrorgrupp – till skillnad från YPG/PYD.Men i det nya avtalet mellan Sverige och Turkiet lovar man även att inte stötta YPG/PYD.

Expressen - 4 timmar sedan

Turkiets krav: Ni måste överlämna 21 ”terrorister”

Redan dagen efter att Turkiet öppnat dörren för svenskt Natomedlemskap kräver de att Sverige levererar på utlämningsöverenskommelsen. Justitieministern Bekir Bozdag säger att handlingar på 11 PKK-terrorister och 10 Gülenanhängare ligger hos svenska justitiedepartementet.  – Nu, efter den här överenskommelsen, kommer vi att skriva till dem på nytt och påminna dem om frågan kring deras återvändo säger Bekir Bozdag till turkiska tidningen Hürriyet.

Expressen - 3 timmar sedan

Salah Abdeslam döms för terrordådet i Paris

Salah Abdeslam, 32, är den enda av förövarna som överlevde terrorattacken i november 2015 i vilken 130 människor dödades och 138 skadades.I dag har han befunnits skyldig..

Expressen - 6 timmar sedan

Tunga S-veteranerna rasar mot Sveriges Nato-avtal med Turkiet: ”En skam för Sverige”

Tunga S-veteraner är kritiska mot Sveriges avtal med Turkiet.– Storslam för Erdogan, skam för Sverige och svek mot kurderna, dundrar tidigare biståndsministern Pierre Schori.– Hela processen är otrevlig, den känns obehaglig, säger tidigare utrikesministern Lena Hjelm-Wallén..

Expressen - 7 timmar sedan

En man i 75-årsålder har hittats död i en damm

En man har hittats död i en damm i Umeå.Polisen misstänker i nuläget inget brott. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.