SvD > Nyheter

Monday, 27 June, 03:41

SvD - 21 maj 22 kl. 11:33

Protestvåg i Iran efter höjda matpriserMatpriserna har blivit dyrare för den redan hårt ekonomiskt ansatta befolkningen i Iran.Det blev gnistan som inledde en protestvåg mot regimen i flera iranska städer. Som svar har internettillgången släckts ned på flera håll, och säkerhetsstyrkor rapporteras ha skjutit skarpt mot demonstranterna..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Iran

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Protestvågi , Iranefter , höjda, matpriser

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Drogproduktionen i Ukraina kan öka

SvD - 2 timmar sedan

Misstänkt skjutning i Eskilstuna

SvD - 3 timmar sedan

Här utklassar vårt blåbär ”blueberry”

Näringsfysiologens bästa | Svenska eller amerikanska blåbär? ”Vanlig” potatis eller sötpotatis? Grön eller gul paprika?

SvD - 3 timmar sedan

”Ta sommarledigt även från träning”

Ta paus från träningsrutinerna under semestern. Det är bra för både kropp och knopp. Men elitidrottare, som fotbollslandslagets Elin Rubensson, håller igång även på ledigheten.

SvD - 5 timmar sedan

Linde: Intensiva diskussioner med Turkiet

Intensiva diskussioner om Sveriges Natoansökan pågår inför försvarsalliansens toppmöte i Madrid som inleds på tisdag.– Både Sverige och Finland har gått in med en konstruktiv attityd, säger utrikesminister Ann Linde i SVT:s Agenda..

SvD - 5 timmar sedan

Volvo: Ingen bortre gräns för förbränningsmotorn

Det talas mycket om förbud av förbränningsmotorer. Men AB Volvo fortsätter tvärtom att satsa. Teknikchefen Lars Stenqvist ser en ”stor potential” för förbränningsmotorer som drivs med vätgas eller biobränsle..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.