Resume > Ekonomi

Monday, 14 June, 01:54

Resume - 08 maj 21 kl. 08:04

Liveshopping som konverterar – här är lärdomarna: ”Det här kan påverka allt”Liveshopping är ingen trend från Kina eller en uppdaterad TV-shop. Under de knappa två år som streamad försäljning har sänts i Sverige har det skapats nya kundinsikter, nya titlar och lagt grunden för helt nya affärsmodeller. Samtidigt är många skeptiska till att det är så enkelt..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Kina, TV, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liveshoppingsom , konverterarhär är , lärdomarnaDet här kan , påverka allt

Fler nyheter från Resume

Resume - 16 timmar sedan

Veckans värvningar: Vi har bytt jobb i branschen

Resumé sammanfattar rörelserna på arbetsmarknaden 7-11 juni..

Resume - Igår: 08:33

Så blev Kungliga Operan Sveriges främsta marknadsavdelning

I kamp med hajpade bolag som Polestar, Lyko och Foodora kan det tyckas märkligt att Kungliga Operan utsågs till Årets marknadsavdelning. Men med en digital öppning av den snart 250 år gamla institutionen blev Operan med tillgänglig än någonsin – till stor del tack vare just marknadsavdelningen. Här är hemligheterna bakom framgångsstrategin..

Resume - I förrgår: 14:43

Telia rekryterar toppchef från H&M – får ansvar för varumärkesportföljen

Cecilia Steenberg Forsberg ska jobba med varumärkesfrågor som rör hela Telia-familjen, däribland C More, Halebop och Tv4..

Resume - I förrgår: 14:02

Säkerhetsföretag ska satsa på varumärkesbygge med The High

Säkerhetsbolaget Scandinavian Risk Solutions (SRS) har valt den kreativa digitalbyrån The High som ny samarbetspartner, med fokus på traditionell pr och kreativa digitala lösningar..

Resume - I förrgår: 14:06

Mammarollen i identitetskris – vad kommer efter Sofia Wood?

Bilden av den perfekta moderna Instagrammamman är på väg att krackelera, något som får effekt på varumärken och marknadsförare. Men vad kommer i stället, frågar sig allt fler..

Resume - I förrgår: 12:10

Getinge lyfter sin lösning på globala vårdskulden

Under pandemin har tusentals patienter fått vänta på att få vård. Detta samtidigt som läkare och sjuksköterskor jobbat mer och hårdare än någonsin. I en ny kampanj från Getinge lyfter Forsman & Bodenfors fram hur medtech-bolaget kan vara en del av lösningen på problemet..

Resume - 09 jun 21 kl. 11:08

H&M och B-Reel vill lyfta berättelserna bakom Pride

”Behandla gärna Pride som en fest, men kom också ihåg hur rätten att fira skapades” säger influencern och hälsoprofilen Ashley Wright i en av kampanjfilmerna..

Resume - 09 jun 21 kl. 10:55

Haffa kunden: så hamnar du i centrum med modellen som vuxit i raketfart

Res så mycket du vill – betala 25 000 kronor i månaden. Få parfymer rätt ner i brevlådan en gång i månaden. Fyll regelbundet på kylskåpet innan det blir tomt.

Resume - I förrgår: 10:22

Amazon Prime och Kicks lyfter byråintäkten hos B-Reel

När pandemin bröt ut slog det hårt mot kommunikationsbyrån B-Reel. I bokslutet för 2020 står det klart att omsättningen krympte jämfört med föregående år. Samtidigt ökar byråintäkten och tillväxten är tillbaka i den svenska delen av verksamheten..

Resume - I förrgår: 09:45

Innovationsprofilen till nystartade Hives

Fredrik Heghammar har haft toppjobb på Google och basat över Berghs reklamlinje. Nu går han över till nystartade Hives, ett bolag som ska hjälpa kunderna med sitt innovationsarbete..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.