News55 > Nyheter

Wednesday, 23 June, 04:48

News55 - 08 maj 21 kl. 03:18

Skott avlossat vid bråk i SöderhamnPolisen utreder ett misstänkt gängbråk i Söderhamn, som ska ha slutat med att någon drog ett skjutvapen och avlossade ett skott. Larmet kom strax efter klockan 21 på fredagskvällen. - Det är en anmälare som ringer in om grupperingar som slagits på plats. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Söderhamn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skott, avlossatvid , bråki , Söderhamn

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Nio års fängelse för knarksmuggling

För att komma runt de hårdare gränskontrollerna under pandemin smugglade en knarkliga cannabis från Danmark till Skanörs hamn i en motorbåt. Tre personer döms nu till långa fängelsestraff för grovt narkotikabrott och grov narkotikasmuggling, rapporterar….

News55 - 45 minuter sedan

Pandafödsel lyfte dämpad Tokyobörs

Efter två dagar med stora förändringar de första handelstimmarna öppnade Tokyobörsen något lugnare på onsdagen. Nikkei 225-index gick upp knappt 0,1 procent vid öppningen, medan det bredare Topixindexet steg drygt 0,1 procent. Stor vinnare var den kines….

News55 - 1 timme sedan

USA blockerade iranska hemsidor

USA blockerade på tisdagen närmare 40 Iranstödda hemsidor, som enligt USA sprider desinformation. Bland sidorna fanns de som tillhör den statskontrollerade och engelskspråkiga nyhetsförmedlaren Press TV och den statliga tv-stationen al-Alam, samt sidor….

News55 - 1 timme sedan

Högre risk för svinpest i flera län

Skåne, Blekinge, Halland och Södermanland är de län där risken är störst att den allvarliga virussjukdomen afrikansk svinpest ska utvecklas, enligt Statens veterinärmedicinska anstalt. Afrikansk svinpest (ASF) är en allvarlig virussjukdom som drabbar ta….

News55 - 1 timme sedan

Bröderna Sedin återvänder till Vancouver

Henrik och Daniel Sedin återvänder till Vancouver Canucks och NHL-ishockeyn. "Tvillingarna är tillbaka", skriver klubben på Twitter . Sedin är ett efternamn som ligger många Vancouversupportrar varmt om hjärtat.

News55 - 1 timme sedan

USA ska granska internatskolor

USA ska utreda förhållandena på sina internatskolor för barn från ursprungsbefolkningen. – Vi kan bara se framåt mot en framtid som vi vill omfamna, om vi med öppna ögon ser tillbaka på vårt förflutna, säger inrikesminister Deb Haaland. När kvarlevorna….

News55 - 2 timmar sedan

Amnesty: Grekland tvingar bort flyktingar med våld

Grekland använder våld, hot och närmast tortyrliknande metoder för att tvinga tillbaka migranter till Turkiet. Det hävdar Amnesty International i en ny rapport. Människorättsorganisationen har samlat vittnesmål från flyktingar som har sökt sig in i Euro….

News55 - 7 timmar sedan

Tonåring skadad i skottlossning utanför Laholm

En man i 18-årsåldern har skadats i en skottlossning i Vallberga utanför Laholm. Polisen bedömer skjutningen som ett möjligt mordförsök. Vittnen slog strax efter klockan 20 på tisdagskvällen larm om att personer i en bil öppnat eld mot två motorcykliste….

News55 - 2 timmar sedan

IMF ger Sudan skuldlättnader

Internationella valutafonden (IMF) har säkrat tillräcklig finansiering för att kunna ge Sudan lättnader på sina skulder. Ett hundratal länder har lovat att bidra med motsvarande 12 miljarder kronor för att lösa de akuta skulderna, vilket är en liten del….

News55 - 3 timmar sedan

FN: Över 41 miljoner i svältfara

För runt 41 miljoner människor är risken för svält överhängande, larmar FN:s livsmedelsprogram WFP. Ytterligare en halv miljon lever redan under svältliknande förhållanden i Etiopien, Madagaskar, Sydsudan och Jemen samt i vissa delar av Nigeria och Burk….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.