News55 > Nyheter

Friday, 25 June, 03:46

News55 - 08 maj 21 kl. 02:53

“Stobritannien covidfritt i sommar”Coronaviruset kommer att ha slutat att cirkulera i Storbritannien till augusti. Det säger landets avgående vaccinsamordningschef Clive Dix till The Daily Telegraph . Dix tror att alla vuxna i landet har fått minst en vaccindos till slutet av juli, vilke. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Storbritannien, Clive Dix, The Daily Telegraph

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stobritannien, covidfritti , sommar

Fler nyheter från News55

News55 - 4 minuter sedan

Hedersoscar till Liv Ullmann

Liv Ullmann är en av fyra som hyllas extra mycket av Oscarsakademin nästa år. Den norska skådespelaren och regissören tilldelas en hedersoscar för sitt arbete på vita duken. "Liv Ullmanns mod och känslomässiga transparens har gett filmpubliken djupt gri….

News55 - 1 timme sedan

En kamp mot klockan i Miami

Arbetet fortsätter i oförminskad takt vid massorna efter husraset i Miami. Ett dödsoffer har konstaterats, och 99 personer saknas. Men hoppet om att hitta överlevande är inte ute.

News55 - 17 timmar sedan

Ingen enighet om EU-möte med Putin

Bör EU hålla toppmöte med Rysslands president Vladimir Putin, trots de iskalla relationerna? Ett tyskt-franskt förslag väcker debatt i Bryssel – men ännu ingen enighet. Idén dök upp i sista stund inför veckans toppmöte för EU-ländernas stats- och regeri….

News55 - 1 timme sedan

Mamma döms till fängelse för hedersvåld

En kvinna i Västerbottens län har dömts till fängelse i ett år och nio månader för att ha misshandlat sin dotter när hon vägrade gifta sig med en man som familjen hade valt. Mamman ska ha gett tonårsflickan stryk med bland annat laddsladdar och köksreds….

News55 - 2 timmar sedan

Förhoppning om låga dödstal i Tjeckien

Det är ännu för tidigt att säga hur svår ödeläggelse den förödande tromben i Tjeckien har lämnat efter sig. Men dödstalet tros var lägre än först befarat. – Tyvärr kan vi bekräfta att det har förekommit dödsoffer, men vi vet inte exakt hur många, säger….

News55 - 2 timmar sedan

Bekräftade dödsfall i Tjeckien

Det är ännu för tidigt att säga hur svår ödeläggelse den förödande tromben i sydöstra Tjeckien lämnat efter sig, uppger räddningstjänsten. Men dödstalet tros vara lägre än först befarat och kan antagligen "räknas i ental snarare än dussintals". – Tyvärr….

News55 - 2 timmar sedan

Seger för aborträtt i EU

Medlemsländerna i EU bör se till att alla har tillgång till säkra och lagliga aborter. Uppmaningen kommer från EU-parlamentet i en rapport om sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter, SRHR. Parlamentet antog rapporten, som även tar upp rätten till….

News55 - 13 timmar sedan

Hamilton kritisk till publikökning

140 000 personer kommer att kunna se F1-loppet Englands GP på anrika Silverstone, den största publiksiffran sedan pandemins början. Ett beslut som ifrågasätts av F1-stjärnan Lewis Hamilton. – Coronafallen har ökat kraftigt, så jag oroar mig för människo….

News55 - 4 timmar sedan

Måneskin etta på amerikansk Billboard-lista

Det italienska rockbandet Måneskin fortsätter klättra på listor världen över, även i USA. Nu kniper Eurovision-vinnarna förstaplatsen på Billboards "Hot hard rock songs" med låten "I wanna be your slave". Låten har nått toppen efter endast tre veckor på….

News55 - 5 timmar sedan

Stor förödelse efter tromb i Tjeckien

Fler än 100 människor har skadats av en tromb som har orsakat stor förödelse i sydöstra Tjeckien. Räddningspersonal från hela landet skyndar nu till regionen för att bistå i räddningsarbetet. Tromben drog fram genom flera städer och byar, däribland stad….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.