SvD > Nyheter

Saturday, 02 July, 23:16

SvD - 17 maj 22 kl. 06:48

Finlands president besöker SverigeFinlands president Sauli Niinistös statsbesök i Sverige inleds i dag, tisdag.Förväntningen är att tidtabellen för när länderna kan lämna in sina Natoansökningar blir klar under vistelsen i Sverige..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sverige, Sauli Niinistös, Natoansökningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finlands, president, besöker, Sverige

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Kula som dödade journalist ska undersökas i USA

I maj dödades den palestinsk-amerikanska journalisten Shireen Abu Akleh av en kula i huvudet i samband med en israelisk räd på ockuperade Västbanken.Nu ska kulan undersökas av experter i USA..

SvD - 16 okt 21 kl. 00:15

Frida Boisen: ”Var tidigare ett hotell”

I ett tidigare hotell på Kungsholmen bor journalisten Frida Boisen med sin familj. Åttarummaren är fylld av såväl släkt­klenoder som moderna designikoner..

SvD - 2 timmar sedan

Massfall i Tour de France – Jakobsen i topp

Fabio Jakobsen, från Nederländerna, segrade på andra etappen av Tour de France.Etappen var 202 kilometer lång och kördes mellan Roskilde och Nyborg..

SvD - 2 timmar sedan

Ersättning utreds för vissa barkborreangrepp

Två myndigheter får i uppdrag att utreda eventuella ytterligare åtgärder för att bekämpa granbarkborren även i skyddade områden. De ska även se över om en statlig kompensation ska införas för skador som tydligt kan kopplas till spridning av granbarkborre från skyddade områden..

SvD - 3 timmar sedan

Med händerna i myllan blir livet mer begripligt

Litterära verk om jordens och odlandets betydelse för människan har förekommit lika länge som litteraturen själv. Maria Küchen har botaniserat bland de särskilt omtyckta volymerna på sin ”jordhylla”..

SvD - 3 timmar sedan

Ryska målet: Ta Ukraina och skapa ett Sovjet 2.0

Ett ”Sovjet 2.0.” Är det Rysslands långsiktiga mål med invasionen i Ukraina?

SvD - 3 timmar sedan

Nya detaljer om Trumps ilska: ”Ketchup rann”

Var USA en trotsig säkerhetschef bort från en ännu våldsammare stormning av Kapitolium? Nya vittnesmål ger en bild av hur illa det kunde ha gått den 6 januari 2021 – och hur Trump ska ha reagerat..

SvD - 3 timmar sedan

Avfärdades som en ”coffee girl” – nu avslöjar hon allt

Ketchup på väggen och en president som ger sig på sin egen Secret Service-agent. En ung kvinnlig medarbetares vittnesmål om Trumps allra sista dagar i Vita huset bröt igenom nästan allt annat. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.