DI > Ekonomi

Tuesday, 28 June, 17:32

DI - 16 maj 22 kl. 22:10

Svensk spelflykt bäddar för bud
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk spelflykt, bäddarför , bud

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Fortsatt låst – lutar åt storstrejk bland SAS-piloterna

Allt pekar nu mot att strejken på SAS bryter ut. ”Men nu hoppas vi att vi ska nå enighet, och att inte kunderna får sina resor inställda”, säger SAS Karin Nyman till Di. Ändå är en överenskommelse bara ett första steg mot flygbolagets överlevnad..

DI - 30 minuter sedan

Pricer får order värd 90 miljoner kronor

Pricer har fått en order från den nederländska kooperativa dagligvarukedjan Plus värd 90 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Revanschläge för lågt värderad marknadsledare

Den nya revanschlystna ledningen har börjat få ordning på mjukvarubolaget som pressats av leveransstrulet i pandemins spår. Nu är den nischade marknadsledaren rätt positionerad för att ta vara på de kommande årens trender.  Dessutom är aktien lågt värderad, även om man tar hänsyn till det högre ränteläget..

DI - 2 timmar sedan

Wall Street öppnar uppåt på tisdagen

New York-börsen öppnar uppåt på tisdagen. Alla ledande index stiger med industriindexet Dow Jones i spetsen.  På bolagsfronten går fler storbanker starkt till följd av Feds stresstester som publicerades på måndagen..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Goldman Sachs konsumentverksamhet mot brakförlust

Amerikanska investmentbanken Goldman Sachs räknar med en förlust på över 1,2 miljarder dollar eller 12 miljarder kronor från sin konsumentbankverksamhet i år.  Det rapporterar Bloomberg, som hänvisar till källor med insyn..

DI - 1 timme sedan

Säkerhetsexperten: Skjutningar och sprängningar ökar efterfrågan på nya skyddslösningar

Skjutningar och sprängdåd är vanligt förekommande i Sverige, visar statistik från bland andra Brottsförebyggande rådet och Polismyndigheten.  Det har fått många verksamheter att se över sin säkerhet. – Många av de som i dag efterfrågar våra tjänster har ingen egen hotbild mot sig – de har bara fel grannar, säger säkerhetsexperten Magnus Ahde från Altum Security AB.

DI - 1 timme sedan

USA: Hushållsförtroende sjönk i juni

De amerikanska hushållens konfidensindikator sjönk till 98,7 i juni jämfört med 103,2 i maj..

DI - 1 timme sedan

ChromoGenics får ytterligare beställning på ConverLight Dynamic glas till trygghetsboende

ChromoGenics vinner ny order på ConverLight® Dynamic värd ca 1,1 MSEK.

DI - 1 timme sedan

Energiministern inte redo att lova nya lagar för kärnkraften

Enligt Vattenfall krävs ändringar i lagar och regler som rör kärnkraften för att nya, små modulära reaktorer ska kunna byggas och drivas i Sverige. Men energiminister Khashayar Farmanbar (S) är i dagsläget inte redo att utlova sådana ändringar..

DI - 1 timme sedan

Synact Pharma flyttar till Nasdaqs huvudlista

Synact Pharma har godkänts för notering på Nasdaq Stockholm. Första handelsdag är planerad till den 12 juli och sista dag för handel på Spotlight är beräknad till den 11 juli..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.