DI > Ekonomi

Wednesday, 29 June, 18:40

DI - 16 maj 22 kl. 20:48

Rejält prislyft för amerikansk råolja
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rejält prislyftför , amerikansk, råolja

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Turkiet pressar Sverige efter Nato-avtalet

MADRID. Sveriges och Finlands historiska steg mot medlemskap i Nato väcker uppmärksamhet världen över, liksom det avtal som de två länderna skrev under med Turkiet för att få president Erdogan att överge sitt veto. .

DI - 45 minuter sedan

SynAct Pharma får pre-IND-svar från amerikanska FDA

SynAct Pharma AB (“SynAct”) meddelade idag att bolaget beviljats och har fått skriftligt svar från den amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA) på begäran om ett Typ B pre-IND-möte om den planerade utvecklingen av AP1189 orala tabletter för behandling av reumatoid artrit hos patienter med otillräcklig respons på enbart metotrexat (DMARD-IR). Baserat på svaren kommer Bolaget att lämna in en ansökan om tillåtelse att starta kliniska studier (Eng. Investigational New Drug (IND) application) enligt plan..

DI - 45 minuter sedan

Astra Zeneca vill sälja läkemedel till ryskt företag – ansöker om undantag från sanktionerna

Astra Zeneca i Södertälje vill tillsammans med två transportföretag sälja och transportera läkemedel till ett ryskt företag – trots sanktionerna mot landet, rapporterar Nyhetsbyrån Siren..

DI - 45 minuter sedan

Norden: Börserna backade –Magseis och TGS åt skilda håll efter bud

Börserna i Norden stängde ned på onsdagen och på Oslobörsen förekom det stora rörelser efter både ett bud och en nyemission. Samlingsindexet Vinx 30 backade 0,3 procent till nivån 1.203..

DI - 45 minuter sedan

Svenska Brasserier köper klassisk Stockholmsrestaurang

Svenska Brasserier med flaggskeppet Sturehof köper den klassiska restaurangen Gondolen vid Slussen i Stockholm från familjen Lallerstedt.  Svenska Brasserier är på väg mot börsen och har i en nyemission fått in 120 miljoner kronor från nya aktieägare. .

DI - 1 timme sedan

Europabörser sjönk – Just eat takeaway rasade

Onsdagens handel i Europa avslutades under nollstrecket med både fordon och fastigheter som förlorare. Samlingsindexet Stoxx 600 backade 0,7 procent..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen stänger på rött – H&M steg på rapport

Stockholmsbörsen avslutade onsdagen svagt och stängde på rött för andra dagen i följd. På bolagsfronten rusade Cary Group efter uppköpsbud från Nordic Capital och CVC. Modejätten H&M redovisade över förväntningarna och gick emot strömmen.

DI - 1 timme sedan

Mitt i strejkvarslet – SAS inhyrda kabinpersonal får sommarbonus

En stötesten i förhandlingarna mellan SAS och pilotfacken är interna bemanningsföretag. Kabinpersonalen på ett av SAS-bolagen fick just igenom ett lönelyft på 18 procent – och sommarbonus. ”Jag uppmanar starkt andra arbetsgivare i flygbranschen att notera det här”, säger fackbasen Sharon Graham..

DI - 2 timmar sedan

DOE: Råoljelager sjönk med 2,8 miljoner fat förra veckan

De amerikanska lagren av råolja sjönk med 2,8 miljoner fat under förra veckan. .

DI - 2 timmar sedan

Operativ chef har sålt aktier i G5 Entertainment för 5,5 Mkr

Aleksander Tabunov, operativ chef i G5 Entertainment, har sålt 25.000 aktier via bolaget Purple Wolf..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.