SvD > Nyheter

Tuesday, 17 May, 06:24

SvD - I förrgår: 13:50

Staten är pank – har inte råd med papper till passDe är unga och har varken politisk erfarenhet, makt eller pengar. Nu försöker de slå ut politiker som har styrt i årtionden. När Libanon går till val på söndag deltar fler unga än någonsin tidigare. Det är deras framtid som står på spel..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Libanon

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statenär , pankhar inte , rådmed , pappertill , pass

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Därför är internet en riktig kass arbetsplats

PODD | De livesänder sina liv på Twitch och Youtube – och lever på att få följare, sponsorer och donationer. Men livet som professionell streamer kommer med ett högt pris. .

SvD - 15 minuter sedan

Lita på dina sinnen och minska matsvinn

En genomsnittlig svensk familj kastar mat för flera tusen om året. Matsvinnet är också en av våra värsta klimatbovar. Och ofta är det ren okunskap som gör att maten hamnar i soporna.

SvD - 30 minuter sedan

Bakslaget vid floden har nått vanliga ryssar

Bilohorivka. Lägg namnet på minnet, för nederlaget utanför det östukrainska samhället ser ut att kunna bli ett lika hårt slag för den ryska armén som förlusten av flaggskeppet Moskva blev för Svarta havs-flottan i april..

SvD - 30 minuter sedan

Bor du i Sveriges lyckligaste stad?

Var i Sverige är människor lyckligast? Frågan kom som ett brev på posten efter min förra text om den lyckligaste åldern. Visst går det att säga.

SvD - 1 timme sedan

Neddragning i skidlandslaget: "Var går gränsen?"

Skidlandslaget tvingas spara och drar ned en halvtidstjänst på tränarsidan.Det är inte vad Stefan Thomson, ny ansvarig damtränare, hade önskat sig.– Var går gränsen innan det påverkar verksamheten?

SvD - 1 timme sedan

Nya utmaningar för vapenexport som Natomedlem

Ett Natomedlemskap skulle inte förändra spelreglerna gällande svensk vapenexport. Däremot kan det finnas utmaningar när det gäller försäljningar till andra Natoländer, bedömer flera experter..

SvD - 1 timme sedan

Hon flydde Moskva: "Finns bara en lösning"

Olga är en av alla unga och utbildade storstadsbor som har flytt Ryssland efter det stora krigsutbrottet. Hennes föräldrar förstår inte varför.– Någonstans, djupt i sina själar eller sinnen, tror jag att de inser vad som pågår, säger 22-åringen, som har bosatt sig i Armenien på obestämd framtid..

SvD - 1 timme sedan

Oenighet om kurdiska grupper skaver i Natofrågan

Turkiets terroristutspel i frågan om Sveriges Natomedlemskap bygger på en lång tids konflikt – och begreppsförvirring.I gråzonen kring vilka grupper som ska betraktas som terrorister har Natoländer redan hamnat på varsin sida av slagfältet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.