Realtid > Ekonomi

Wednesday, 23 June, 14:00

Realtid - 07 maj 21 kl. 20:12

Robur: "Vi ser mycket allvarligt på de brister som uppdagats"Robur är Attendos näst största ägare. Det som framkommit den senaste tiden går inte obemärkt förbi..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Vi, Attendos

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Robur, quot;Vi, sermycket , allvarligtpå de , bristersom , uppdagats"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Stora frågetecken runt Pensionsmyndighetens agerande

Hanteringen och den snabba utförsäljningen av pensionsblåsarinstitutet Falcon Funds tillgångar väcker stora frågetecken runt Pensionsmyndighetens agerande. Eftersom både de illikvida ”certifikaten” i Viceroy och Medien och i synnerhet obligationen i Reditum var skuldinstrument borde strategin har varit att som utgångspunkt ha varit att behålla dessa till förfall. Det skriver Realtids Per Lindvall apropå Annelie Östlunds och Per Agermans avslöjande..

Realtid - 1 timme sedan

Pensionsmyndighetens miss – 370 miljoner i Falcon-tillgångar borta

Med hjälp av bulvaner och bankkonton i flera länder lyckades nätverket runt Falcon Funds tömma fonderna på tillgångar så sent som 2018. Det skedde mitt framför ögonen på Pensionsmyndigheten och förvaltaren KPMG som hittills inte har vidtagit några synliga åtgärder för att spåra pengarna..

Realtid - 4 timmar sedan

Infranode tar in över 12 miljarder kronor för hållbara investeringar i nordisk infrastruktur

Den svenska infrastrukturinvesteraren Infranode har stängt sin andra fond, Infranode II, med över 12 miljarder kronor i kapitalåtaganden..

Realtid - 4 timmar sedan

Magdalena Andersson: Återhämtningen oväntat stark

I Finansdepartementets senaste prognos väntas BNP växa med 4,7 procent i år, vilket är 1,5 procentenheter högre jämfört med prognosen som presenterades i samband med vårbudgeten i april..

Realtid - 5 timmar sedan

Maiden Life får varning och sanktionsavgift på 5,5 Mkr

FI:s utredning visar att Maiden Life inte har uppfyllt kravet på att ett försäkringsföretag har sitt huvudkontor i Sverige..

Realtid - 5 timmar sedan

Karin Whitlock ny vd för food tech-bolaget Leeroy

Karin Whitlock har en bakgrund i ledande befattningar främst inom bolag som Dun & Bradstreet, Tre och Nordnet. Hon har också en bakgrund som restaurangchef. .

Realtid - 5 timmar sedan

Fundedbyme och Pepins går ihop:" Vi blir den största och mest tongivande aktören"

Fundedbyme och Pepins har det senaste decenniet utmanat den svenska marknaden för kapitalanskaffning och investeringar från varsitt håll.  Nu har styrelserna i de båda bolagen beslutat att verka för att bolagen ska gå ihop i ett gemensamt bolag..

Realtid - 6 timmar sedan

Creaspac börjar i dag handlas på Nasdaq Stockholm 

Spac-bolaget Creaspac börjar i dag, den 23 juni, att handlas på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista. Aktien handlas med kortnamnet CPAC SPAC på segmentet Spac. .

Realtid - 6 timmar sedan

Efter 22 år – nu kliver Hufvudstadens vd av

Fastighetsbolaget Hufvudstadens mångåriga vd Ivo Stopner kommer att gå i pension vid årsskiftet 2021/2022..

Realtid - 8 timmar sedan

Utredningsförslag slår mot småföretag och ger fler onödiga konkurser

Många företag har idag omfattande anstånd med skatteinbetalningar och hyror. Vad händer med deras betalningsförmåga och likviditet när de uppskjutna utgifterna måste betalas? Det undrar Christer Backman, vd och delägare för Plana AB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.