Nyan > Svenskfinland

Saturday, 19 June, 00:01

Nyan - 07 maj 21 kl. 17:38

”Ganska väntat” resultat i gallupenBåda ministrarna Harry Jansson (C) och Annette Holmberg-Jansson (MSÅ), som fick sämst betyg i Åland Gallup, säger att resultatet var väntat. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Harry Jansson, Annette Holmberg-Jansson, MSÅ, Åland Gallup

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ganska, väntat, resultati , gallupen

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 8 timmar sedan

Ovillkorligt fängelse för stöld och snatteri

En man döms till 80 dagars ovillkorligt fängelse för stöld, försök till stöld och snatteri. .

Nyan - 8 timmar sedan

Olivia Weuro tog lagguld i FM

Ett guld på fyra tävlingar är facit för simmaren Olivia Weuro efter långbane-FM:s två första dagar. .

Nyan - 10 timmar sedan

Justitiekansler uttalade sig om Erikssons rekrytering

Diskriminerades en sökande i Helsingfors på grund av sin icke-åländska börd när John Eriksson fick jobbet som förvaltningschef för ett år sedan?Nej, anser Justitiekanslern (JK) i ett beslut nyligen – men motiveringarna till rekryteringen borde ha varit bättre antecknade. .

Nyan - 11 timmar sedan

Viking Line återupptar Helsingfors-Stockholm-trafiken

Viking Line öppnar upp trafiken mellan Helsingfors och Stockholm den 6 juli. Det skriver Viking Line i ett pressmeddelande. Den första avgången är med m/s Gabriella från Helsingfors.

Nyan - 13 timmar sedan

MP:s årsbokslut kunde varit värre

Även om 2020 blev ett betydligt svagare år för Mariehamns Parti än rekordåret 2019 så blev raset inte så stort som befarat.– 2020 blev ändå klart bättre än vi hade trott med tanke på läget förra våren och sommaren, säger vd Niklas Lampi. .

Nyan - 14 timmar sedan

Tallink Silja tillbaka på Helsingfors-Stockholm

Tallink Silja återupptar trafiken mellan Stockholm och Helsingfors den 1 augusti, efter nästan 16 månaders uppehåll. Det skriver rederiet i ett pressmeddelande. Rutten öppnas inledningsvis med ett fartyg, Silja Serenade, som ska avgå från Helsingfors och Stockholm varannan dag.

Nyan - 14 timmar sedan

Nattlig brand hos Ålands skogsindustrier

En brand utbröt hos Ålands Skogsindustrier i Godby sent i torsdags kväll. Släckningsarbetet pågick i flera timmar under natten. – Branden misstänks ha börjat i ett transportband på sågverksidan, säger Lennart Johansson, räddningschef för Räddningsområde Ålands landskommuner.

Nyan - 15 timmar sedan

Mäklare under utredning till angrepp mot tjänstemän

Den mäklare som synas av landskapets tjänstemän efter en svensk konkurstvist slår nu tillbaka. I ett brev hävdar han att landskapsregeringen samarbetar med Ålands Radio om ett ”mediadrev” för att smutskasta honom. .

Nyan - 17 timmar sedan

Nayab Ikram är en av Vegas sommarpratare

Nayab Ikram, hemma från Mariehamn, är en av Yle Vegas sommarpratare. Ikrams sommarprat sänds 12 augusti. Ikram är visuell konstnär och ska prata om mellanförskap, som mellan Pakistan och Åland.

Nyan - 18 timmar sedan

Rockoff blir av sista veckan i juli

Efter beskedet om lättade restriktioner på Åland är det också klart att Rockoff ordnas.– En komplett artistlista får ni nästa vecka, säger Dennis Jansson, vd för festivalarrangören Mariepark. Det har funnits stor osäkerhet kring ifall Rockoff kan ordnas i sommar eller inte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.