E24 > Ekonomi

Sunday, 03 July, 02:27

E24 - 12 maj 22 kl. 17:12

Spöket som skrämmer mer än inflationenInflationen stiger, men marknaderna skakar också av rädsla för en annan sak: att centralbankerna för att bekämpa prisökningarna ska göra vad man gjorde i USA på 1980-talet. Samtidigt finns flera viktiga skillnader de här gången..
Läs mer på E24
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spöketsom , skrämmer, merän , inflationen

Fler nyheter från E24

E24 - 9 timmar sedan

Fler bostäder säljs under utgångspris: ”Oroligt”

Höjda boräntor, inflation och en styrränta som tickar uppåt - tre faktorer som pressar bostadsmarknaden. Idag säljs över en fjärdedel av alla bostäder i landet under utgångspris. .

E24 - Igår: 01:10

Dyrare glass och läsk på Ikea

Ikea höjer för första gången på 20 år priserna på glass och läsk..

E24 - 17 timmar sedan

Tidsfristen närmar sig i SAS-förhandlingarna

De intensiva förhandlingarna mellan SAS och pilotfacket har pågått under natten och morgonen, sedan tidsfristen förlängdes ytterligare en gång till klockan 11.– Det är för att vi ska kunna klara av de här frågorna, säger medlaren Claes Stråth till TT på lördagsmorgonen..

E24 - Igår: 20:20

”Det finns en slags undergångsstämning”

Hushållen målar fan på väggen när det gäller den egna ekonomin, medan företagen är optimistiska och vill anställa. Handlar hushållens deppande bara om psykologi?.

E24 - Igår: 19:53

Värdet på Klarna rasar – tappar 400 miljarder

Värdet på Klarna har rasat med över 400 miljarder kronor. När betaljätten just nu är på jakt efter ny finansiering, uppger Washington Street Journal att 85 procent av fjolårets värde gått upp i rök. .

E24 - Igår: 16:42

Stora hot när Volvo Cars bygger ny fabrik

Volvo Cars försöker växa med hjälp av elbilarna och bygger en ny elbilsfabrik i Slovakien. Men satsningen visar också att elektrifieringen är dyr för de stora bilföretagen..

E24 - Igår: 09:02

Volvo Cars bygger elbilsfabrik i Slovakien

Volvo Cars bygger en tredje fabrik i Europa – den första nya på nästan 60 år. Fabriken, som ska ligga i Slovakien och endast tillverka elbilar, innebär en investering på 1,2 miljarder euro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.