Nyteknik > Teknik

Thursday, 17 June, 03:42

Nyteknik - 07 maj 21 kl. 14:58

Halvledarbristens offer – nu skrotas funktioner i flera bilmodellerBristen på halvledare är ett dråpslag för bilindustrin som lider av sviterna av coronapandemin. Och för att hålla uppe produktionen har flera tillverkare nu valt att kapa ny teknik i sina bilar..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Halvledarbristens, offernu , skrotas, funktioneri flera , bilmodeller

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 3 timmar sedan

De utmanar litiumjoncellen med ”jättebillig” (och miljövänlig) teknik

Uppsalaföretagen Altris och Lifesize har utvecklat en prototyp av ett natriumjonbatteri. ”Den mest hållbara högpresterande battericellen som någonsin har producerats” enligt företaget..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Här harvar lantbruksroboten helt själv – nästan

En robot som sår, gödslar, rensar ogräs, harvar eller plöjer jorden. Genom ”Robotti” hoppas Lantmännen att automatiseringen av det svenska lantbruket kommer att fortsätta i rask takt..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Cyberattack mot USA:s kärnvapensystem: ”Granskas just nu”

Vågen av ransomwareattacker fortsätter – det senaste målet för hackergruppen Revil är en underleverantör till den amerikanska kärnvapenmyndigheten. Känsliga dokument har publicerats på darknet..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Klart: Nya elsuven Polestar 3 byggs i både USA och Kina

Elbilstillverkaren Polestar, som ägs av Geely och Volvo, tänker bygga sin nya elektriska suv Polestar 3 i både Kina och i USA..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Klart: Nya elsuven Polestar 3 byggs både i USA och Kina

Elbilstillverkaren Polestar, som ägs av Geely och Volvo, tänker bygga sin nya elektriska suv Polestar 3 både i Kina och i USA..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Klart: Nya elsuven Polestar 3 byggs i USA

Biltillverkaren Polestar, som ägs av Geely och Volvo, tänker bygga sin nya elektriska suv Polestar 3 vid fabriken i South Carolina i USA med start nästa år, uppger bolaget i en intervju med Reuters..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Det här vet vi om Samsung Galaxy S22

Här samlar Ny Teknik de mest trovärdiga uppgifterna om pris, släppdatum, specifikationer och funktioner inför lanseringen av Samsungs nya mobil Galaxy S22..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Volvo först ut – ska bygga bilar av fossilfritt stål

Volvo och SSAB ska samarbeta om att bygga bilar av det fossilfria stål som ska produceras av SSAB i projektet Hybrit, där SSAB, LKAB och Vattenfall ingår..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Studenter mådde inte sämre under pandemins första halvår

Distansundervisningen och minskade sociala kontakter tycks inte ha försämrat den psykiska hälsan hos universitetsstudenter under pandemins första sex månader. Det visar en ny forskningsstudie..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Ericssons rapport: 5g växer rekordsnabbt

Omkring en miljon nya abonnenter per dag. Så fort ökar 5g nu, vilket gör den nya telekomtekniken till den snabbaste växande hittills..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.