Resume > Ekonomi

Thursday, 17 June, 04:05

Resume - 07 maj 21 kl. 12:45

Video: Så ökar du kundnöjdheten med CSR-konsumtionseffektenGenom CSR-kommunikationseffekten kan företag få kunder att gilla deras produkter och tjänster mer..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
CSR

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Video, ökardu , kundnöjdhetenmed , CSR-konsumtionseffekten

Fler nyheter från Resume

Resume - I förrgår: 13:09

Ny mätning visar rekordår för medieinvesteringarna globalt

Fotbolls-EM och OS driver upp medieinvesteringarna i de traditionella kanalerna, men det är fortfarande den digitala annonsboomen som driver utvecklingen..

Resume - 17 timmar sedan

Arla vill få fler unga att dricka mjölk med pr-kampanjen ”Lev i muet”

Flera trendrapporter visar att konsumenterna i allt högre utsträckning prioriterar olika aspekter av hälsa. Tillsammans med Prat PR lanserar Arla ett initiativ där de uppmanar unga svenskar att dricka ett glas mjölk för att leva i nuet..

Resume - 15 timmar sedan

Mackmyras Facebook-reklam tas upp i Högsta domstolen

Den segdragna striden mellan Konsumentverket och Mackmyra Whiskys marknadsföring i sociala medier blir en fråga för HD som ska avgöra i fall de strider bildregeln i alkohollagen..

Resume - 14 timmar sedan

Lagändringen som skakar om kommunikationen: Så hanterar du nya reglerna i offentlig sektor

Allt material som produceras av myndigheter – nu och historiskt – ska tillgänglighetsanpassas enligt lag. Och snart väntas den styra även privat sektor. Nu larmar kommunikatörer om stora kunskapsluckor hos byråerna.

Resume - 13 timmar sedan

Cannabisinspirerat smink gillas inte av RO – fäller Lyko för droganspelningar

Lyko har fällts av Reklamombudsmannen (RO) för reklam för varumärket Makeup Revolutions cannabissmink. Enligt RO är reklamen utformad utan vederbörlig känsla för socialt och yrkesmässigt ansvar..

Resume - 13 timmar sedan

Svensk Fastighetsförmedling vill göra husdjursinredningen snygg

Fuskläder och slitna klätterställningar. Husdjursmöblerna har en del estetisk utvecklingspotential. Med sin nya kampanj vill Svensk Fastighetsförmedling lära fler att bygga mer tilltalande bon för sina husdjur..

Resume - 13 timmar sedan

Sveriges Annonsörer ska rensa upp KPI-träsket – lanserar egen branschstandard

”Effektsystemet” består av 36 nyckeltal som ska hjälpa marknadschefer, byråer och medier att bättre utvärdera effekten av marknadsföringen. Förhoppningen är att systemet ska bli grundplatta för en ny branschstandard..

Resume - 13 timmar sedan

Sandra L­­­­indholm-Wu: Så här kommer 5G hjälpa företag att digitaliseras framgångsrikt

Nu är det hög tid för företag att starta eller accelerera sin digitaliseringsresa. Resumés krönikör Sandra Lindholm-Wu redogör för hur 5G kan göra denna resa framgångsrik..

Resume - 12 timmar sedan

Vinsten växer för Story House Egmonts byråer: Ingager gör rekordresultat

Koncernens byråer visar god lönsamhet trots pandemin. Sociala mediebyrån Ingager ökar vinsten med 78 procent och når rekordresultat..

Resume - 12 timmar sedan

Onlinevideo-krisen är här – så gör du filmer som folk skippar att skippa

Pandemin har tagit onlinevideo till en ny nivå – men att trycka på skip ad-knappen har blivit en vana (i 66 (!) procent av fallen) och varumärken når inte fram med sina budskap. Dags att tänka om – och det rejält.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.