Expressen > Opinion

Friday, 18 June, 22:29

Expressen - 07 maj 21 kl. 06:00

Attendos brist på känsla är hisnandeAtt skippa bonusar i en pandemi är inte att böja sig för populism. Det är vanlig, hederlig känsla för feeling. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Attendos, brist, känslaär , hisnande

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Alla hoppas att nån annan bryr sig om HVB-barnen

Hur kan vi lämna samhällets allra mest utsatta barn till privata företag som kontrolleras så slappt?.

Expressen - 16 timmar sedan

Stockholm är inget zoo - reglera elsparkcyklarna

Elsparkcyklarnas ”barnsjukdomar” har i själva verket blivit värre med åren. Det är dags att reglera dem betydligt hårdare..

Expressen - Igår: 15:38

Fuskbygget Jöken har till slut rasat

En regeringskris mitt i en pandemi och ett år före ordinarie val är verkligen inget att stå efter. Men bristerna i Januariavtalet gjorde dagens situation svår att undvika..

Expressen - Igår: 08:53

Något är ruttet inom S i Malmö

Kommunalrådet Frida Trollmyr, S, tycker att den egna politiska karriären är viktigare än att bekämpa parallella rättssystem..

Expressen - Igår: 06:00

Pandemin visar att mötes-hatarna hade rätt

Före pandemin fanns det knappt några motkrafter mot den omättliga svenska möteskulturen. Nu gäller det att inte glida tillbaka igen..

Expressen - I förrgår: 17:00

Flest punkter vinner inte, Märta Stenevi

Regeringens satsning mot relationsvåld är historiskt omfattande, enligt justitieminister Morgan Johansson (S). Men 40 punkter på en bunt papper gör inga underverk..

Expressen - I förrgår: 06:00

Bebisar skärs i onödan när vården sviker mammorna

Antalet spädbarn som får tungbandet klippt har ökat lavinartat de senaste åren. Det är skrämmande att bristerna i eftervården leder till att barn utsätts för onödiga ingrepp..

Expressen - 15 jun 21 kl. 12:04

Vänsterpartiet är ett skämt till kidnappare

Nooshi Dadgostar hotar att avsätta Stefan Löfven om han inte drar tillbaka förslaget om marknadshyror. Men statsministern kan nog sova gott i Sagerska huset. .

Expressen - 15 jun 21 kl. 06:00

Att hugga ner träden räddar inte klimatet, Annie Lööf

Centerpartiet berättar sagor om skogsbrukets förträfflighet. Ur klimatsynpunkt gör Sverige smartast i att låta fler träd stå.  .

Expressen - 14 jun 21 kl. 16:06

Jaha, ännu ett naivt system utan koll

Tar det aldrig slut? Den frågan infinner sig efter Expressens granskning av de frivilliga övervakarna, som visar att var femte själv är straffad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.