Expressen > Opinion

Sunday, 19 May, 05:02

Expressen - 17 jun 15 kl. 10:15

EU:s regler ger oss griskött vi inte vill haSladdrigt och blekgrått importkött har inte i livsmedelsdisken att göra – och allt fler efterfrågar kött från djur som levt ett gott liv. Men EU:s regler gör det omöjligt för oss småskaliga producenter att leverera det kunderna vill ha – det vill säga rött och smakrikt, skriver bonden Kristofer Franzén..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
EU, Kristofer Franzén

Dela artikeln

3997 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU:s, reglerger oss , grisköttvi inte vill ha

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 13 timmar sedan

Säljakt hjälper hela ekosystemet

Svenska jägareförbundet vill se en aktiv sälförvaltning som bidrar till förbättrade förutsättningar för hela ekosystemet, skriver Hans Olsson.

Expressen - 22 timmar sedan

EU:s hatförbud kan bli hur tokigt som helst

EU-kommissionen vill göra hat till ett ”EU-brott” av samma dignitet som terrorism och vapensmuggling. Men vi får inte veta vad som ska bli förbjudet att säga. I vart fall inte före EU-valet, skriver Henrik Alexandersson.

Expressen - Igår: 17:00

Inga ursäkter att inte bygga snabbtåg till Oslo

Regeringen måste möta EU:s prioritering av tågsträckan Oslo-Stockholm och göra sin del i att den snabbt kan bli verklighet, skriver Gustav Hemming (C). .

Expressen - Igår: 12:25

Vi vill göra SD:s metoder olagliga

I dag ger Liberalerna besked om att vi vill förbjuda partiers anonyma kommunikation. Vi kommer att söka majoritet för att förbjuda partier från att sprida politiska budskap eller göra reklam anonymt inom ramen för den parlamentariska kommittén om partifinansiering, skriver Johan Pehrson (L) och Eva Edwardsson. .

Expressen - Igår: 06:15

Grattis Tesla – här är 10 skäl att skriva avtal

Med ett kollektivavtal kommer ni att göra en mycket bra investering i hållbarhet både för klimatet och för era anställda – och lägga grunden till många fler framgångsrika år i fordonsbranschen, skriver Marie Nilsson och Veli-Pekka Säikkälä. .

Expressen - I förrgår: 17:00

Du ägnar valrörelsen åt homofobi, Jan Emanuel

Jan Emanuel attackerar minoriteter och sprider desinformation, skriver Jesper Lindholm (S). .

Expressen - I förrgår: 06:15

Det borgerliga Sverige försvarar lyx-slöseri

Det borgerliga Sverige har försvarat tre högst tveksamma utgifter som leder till att våra skattepengar slösas på att finansiera en lyx livsstil åt samhällets toppskikt. Därför har vi som medlemmar motionerat till Skattebetalarnas förenings årsstämma om att slopa dessa utgifter, skriver Wilma Eklund och Elfva Barrio. .

Expressen - 15 maj 24 kl. 17:00

Politikers känslokyla är motbjudande

En människa som lider av en obotlig sjukdom och som åsamkas outhärdligt lidande måste själv få förfoga över sitt livsslut. Men rädslan för att ta i frågan är total. Ingen regering har ens varit beredd att tillsätta en utredning, skriver Christer Sturmark.

Expressen - 15 maj 24 kl. 06:15

Alarmerande få barn på skyddat boende

Förra året minskade antal barn på skyddat boende med hela 200 barn. Aldrig tidigare har så få barn fått tillgång till en trygg plats, skyddad från våld, skriver Olga Persson och Rebecka Andersson. .

Expressen - 14 maj 24 kl. 17:00

S ljuger skamlöst för att få sin vilja igenom

Varför Socialdemokraterna går ut så hårt och vill stoppa gårdsförsäljning kan jag inte förstå, skriver Ronny Persson. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.