Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 14 April, 07:16

Nyan - 22 maj 15 kl. 08:30

Han vill ha muslimsk begravningsplatsEn muslimsk begravningsplats är en del av en lyckad integrationspolitik, tycker Ålands Framtids Anders Eriksson. – Jag har träffat inflyttade som berättat om en tragiskt fall om en 18-årig pojke som dog på Åland och familjen ville begrava på en muslimsk begravningsplats. Men en sådan finns inte här och i stället fick familjen stora kostnader för en begravning i Sverige, säger Anders Eriksson. Nu frågar han landskapsregeringen vad den tänker göra för att bidra till ett förverkligande av en muslimsk begravningsplats på Åland..
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Ålands Framtids Anders Eriksson, Åland, Sverige, Anders Eriksson

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han vill ha muslimsk, begravningsplats
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Förtroendet för vice lantrådet är ”ordentligt skadat”

Katrin Sjögren konstaterar att JO–debatten handlat om en viktig principfråga för liberalerna och socialdemokraterna och att man nu hoppas nå en lösning. Men förtroendet för vice lantrådet är skadat. .

Nyan - 12 timmar sedan

Tre nya fall på tisdagen

Tre nya covid-19-fall konstaterades i dag tisdag. Det meddelar Jeanette Pajunen, direktör för Ålands hälso- och sjukvård. En av de tre smittades i utlandet, medan två hör till tidigare kända smittkedjor.

Nyan - 15 timmar sedan

En till sjukhus efter påkörningsolycka

En person fick föras till sjukhus efter en trafikolycka på Lemlandsvägen på tisdag eftermiddag. – Det var en påkörningsolycka där en personbil körde på en annan bakifrån, säger Karl Nordlund, räddningschef vid Mariehamns räddningsverk. Olyckan inträffade på Lemlandsvägen i korsningen med Askuddsvägen.

Nyan - 15 timmar sedan

Mäenpää skadad – borta i månader

FOTBOLL. IFK Mariehamns högerback Aapo Mäenpää har dragit på sig en skada och kommer att vara ur spel en längre tid framöver. Det meddelade IFK under tisdagen.

Nyan - 15 timmar sedan

Textiliernas åländska livscykel ska kartläggas

Textilierna är en av Ålands största utmaningar när det kommer till att uppfylla Finlands nya avfallsambitioner. Men Emmaus och Mise hoppas kartlägga textilflödet på Åland för att se exakt hur stort problemet är – och vad man kan göra åt det. .

Nyan - 17 timmar sedan

Åland har blivit globalt bankbegrepp

Nu lanserar internationella jätteföretaget Mastercard sin Mastercard Carbon Calculator som världsstandard. Den bygger på Ålandsbankens Åland Index och är ett samarbete med svenska Doconomy där ÅAB och Anders Wiklöf är storägare. .

Nyan - 19 timmar sedan

Rekordmånga deltagare i Konstrundan

Närmare 500 kreativa aktörer deltar i Konstrundan 2021 som går av stapeln under första veckoslutet i september. Hela 41 av dessa slår upp sina dörrar för besökare här på Åland. .

Nyan - 21 timmar sedan

Ålänning tänkte döda flera svenska pedofiler

En åländsk man dömdes i går för förberedelse till mord till tre år och sex månaders fängelse av Stockholms tingsrätt. .

Nyan - 23 timmar sedan

Sekretess kring Åland Post-tvist

En avtalstvist mellan Åland Post och företaget Exela Technologies har efter flera år fått sin lösning. Exela Technologies har varit Åland Posts printoperatör med utrymmen i Åland Posts lokaler i Jomala Sviby som nu ska användas för ÅHS massvaccinationer. .

Nyan - Igår: 06:00

Helomvändning i JO-debatten

Det blev en helomvändning i elfte timmen i debatten om misstroendeyrkande till följd av JO-krisen. Lantrådet Veronica Thörnroos (C) tog liberalernas och socialdemokraternas utsträckta hand och lovade att göra sitt bästa för att komplettera den omtalade JO-förfrågan. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.