Uppsalanyheter.se > Nyheter

Thursday, 06 May, 02:10

Uppsalanyheter.se - 21 maj 15 kl. 04:57

Bombattack mot Birger JarlStrax efter klockan 03:00 kallades polis till nöjeslokalen Birger Jarl sedan en kraftig detonation skett i lokalen, skadegörelsen är enligt polisen begränsad till ett rum.Strax efter klockan 03:00 kallades polis till nöjeslokalen Birger Jarl sedan en kraftig detonation skett i lokalen, skadegörelsen är enligt polisen begränsad till ett rum.   Någon okänd person har kastat in någonting i ett rum på Birger Jarl som sedan har detonerat, lokalen var tom vid tillfället och ett rum har fått skador i samband med attacken. Ingen brand uppstod, polisen har spärrat av platsen för att genomföra en teknisk undersökningen.   Brottsrubriceringen är allmänfarlig ödeläggelse.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Birger Jarl

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bombattackmot , Birger, Jarl
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - 24 apr 21 kl. 18:25

Andra raka för Uppsala Fotboll

Elitettan: Uppsala Fotboll har fått bästa tänkbara starten på Elitettan. På lördagen vann man andra raka efter segern med 1-0 mot Alingsås på bortaplan.Uppsala Fotboll har fått bästa tänkbara starten på Elitettan.

Uppsalanyheter.se - 18 apr 21 kl. 16:42

Premiärseger för Uppsala i Elitettan

Elitettan: Uppsala Fotboll som har haft en tuff försäsong vann premiären av Elitettan mot Lidköping med klara 4-1 trots ett tidigt underläge.Uppsala Fotboll som har haft en tuff försäsong vann premiären av Elitettan mot Lidköping med klara 4-1 trots ett tidigt underläge.   Uppsala Fotboll åkte ur allsvenskan förra säsongen och har ett uttalat mål att ta sig direkt tillbaka upp i fotbollens finrum.

Uppsalanyheter.se - 08 apr 21 kl. 09:06

Kvaldrömmen lever för Hagunda

Kval SSL: Hagundas insats i de första kvalmötet i bäst av fem mot Warberg skapade många frågor inför returen på onsdagskvällen. Hagunda fick en bra start, tappade men återtog matchen och kvitterade matchserien till 1-1.Hagundas insats i de första kvalmötet i bäst av fem mot Warberg skapade många frågor inför returen på onsdagskvällen.

Uppsalanyheter.se - 31 mar 21 kl. 07:56

Sirius tappade hemmaplansfördelen - igen

Slutspel: Sirius förlorade tisdagens kvartsfinal hemma mot KAIS Mora med 3-6, därmed har Mora skaffat sig en "matchboll" inför hammamötet på fredag i matchserien som bara har bortasegrar hittills. Sirius förlorade tisdagens kvartsfinal hemma mot KAIS Mora med 3-6, därmed har Mora skaffat sig en "matchboll" inför hammamötet på fredag i matchserien som bara har bortasegrar hittills.    Sirius fick en perfekt start på den tredje kvartsfinalmatchen mot KAIS Mora och kunde gå fram till ledning med 2-0 efter mål av Jonna Vuontisvaara och Klara Molin.

Uppsalanyheter.se - 28 mar 21 kl. 22:51

Sirius kvitterade i kvartsfinalserien

Slutspel: Sirius kvitterade KAIS Moras ledning till 1-1 i kvartsfinalserien efter seger i kvällens match med 4-5 på bortaplan.Sirius kvitterade KAIS Moras ledning till 1-1 i kvartsfinalserien efter seger i kvällens match med 4-5 på bortaplan.   Sirius utjämnade kvartsfinalserien mot KAIS Mora när man vann med uddamålet 4-5 i söndagens möte borta.

Uppsalanyheter.se - 27 mar 21 kl. 21:34

Uppsala Basket utslagna ur slutspelet

Slutspel kvartsfinal: Uppsala Baskets säsong är över, man föll i två raka matcher mot Alvik i kvartsfinalen. Lördagens match slutade 61-84 och Uppsala var aldrig riktigt nära.Uppsala Baskets säsong är över, man föll i två raka matcher mot Alvik i kvartsfinalen.

Uppsalanyheter.se - 27 mar 21 kl. 20:24

Hagunda vidare till kvalfinal

Kval Superligan: Hagunda besegrade AIK i den avgörande matchen om vem som skall gå till kvalfinal om en plats i SSL. Hagunda visade bra lagmoral efter att ha tappat en ledning med 4-0 till 4-4, och kunde till slut vinna med 8-4.Hagunda besegrade AIK i den avgörande matchen om vem som skall gå till kvalfinal om en plats i SSL.

Uppsalanyheter.se - 26 mar 21 kl. 23:15

Siriusförlust i den första kvartsfinalmatchen

Slutspel: Sirius föll mot KAIS Mora med 3-6 när den första matchen i kvartsfinalserien i bäst av fem avgjordes.Sirius föll mot KAIS Mora med 3-6 när den första matchen i kvartsfinalserien i bäst av fem avgjordes.   Inför damlandslagets förbundskapten Åsa Karlsson gjorde lånet från Telge, Rebecka Jansson samtliga Sirius tre mål.

Uppsalanyheter.se - 25 mar 21 kl. 04:20

Hagunda körde över AIK i två perioder

Kval Superligan: Hagunda har tre raka förluster mot AIK den här säsongen och hade kniven på strupen i den andra kvalmatchen i bäst av tre när lagen möttes på onsdagen. Efter en formidabel insats i de första två perioderna kunde man hålla undan och kvittera till 1-1 i matcher efter seger med 11-8.Hagunda har tre raka förluster mot AIK den här säsongen och hade kniven på strupen i den andra kvalmatchen i bäst av tre när lagen möttes på onsdagen.

Uppsalanyheter.se - 22 mar 21 kl. 03:59

Kent Wennmans Rockabilly Quartet släpper ny skiva

Kent Wennman och hans Rockabilly Quartet släppte nyligen en ny skiva med Elvislåtar som "the king" framförde live 1954-1955.Kent Wennman och hans Rockabilly Quartet släppte nyligen en ny skiva med Elvislåtar som "the king" framförde live 1954-1955.    Skivan är den tionde i ordningen sedan Kent Wennman startade projektet "Associated with the King" år 2002.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.