Nyteknik > Teknik

Saturday, 08 May, 17:43

Nyteknik - 04 maj 21 kl. 17:27

Rymdexperten i Kiruna: Starships krascher är en del av Elon Musks strategiSpacex raket Starship SN15 ska lyfta för ett höghöjdstest, följt av en kontrollerad landning. Kommer raketen att landa utan att krascha denna gång?.
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Kiruna, Elon Musks, Starship SN15

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rymdexperteni , Kiruna, Starships, krascherär en , delav , Elon Musks strategi
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 9 timmar sedan

Coltrevolvern – en dödlig ikon

TEKNIKHISTORIA. Legender som Jesse James och Doc Holliday bar den, och den ändade Wild Bill Hickoks liv. Den snabbskjutande Coltrevolvern är en av de starkaste symbolerna för vilda västern-eran..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Provkörning: Kia Sorento PHEV – ”Är lätt att hålla på kurs”

En rejäl suv för de med varierande transportbehov. Kia Sorento i laddhybridtappning är genomtänkt och kommer med hög standard – samt möjligheten till utsläppsfri pendling, skriver Ny Tekniks Felix Björklund..

Nyteknik - Igår: 16:02

Återanvändbar rymdfärja landar på bana – 2022

Rymdfärjan Dream Chaser har fått tillstånd att landa på Cape Canaveral 2022. Den återanvändbara farkosten är tänkt att frakta gods till och från ISS. .

Nyteknik - Igår: 14:58

Halvledarbristens offer – nu skrotas funktioner i flera bilmodeller

Bristen på halvledare är ett dråpslag för bilindustrin som lider av sviterna av coronapandemin. Och för att hålla uppe produktionen har flera tillverkare nu valt att kapa ny teknik i sina bilar..

Nyteknik - Igår: 13:20

Efter uppdateringen – nu kan du se på film i Polestar 2

En uppgradering som gör att Polestar kan kalla sin modell 2 mer ”underhållande”. Detta då man nu kan titta på video via bilens infotainmentsystem..

Nyteknik - Igår: 11:36

Tre hajpade el-crossovers – här är svenska priserna

Mercedes, Volkswagen och Audi. Den senaste veckan har de tre tyska märkena öppnat försäljningen för varsin kompakt eldriven crossover med fyrhjulsdrift. Här är de svenska priserna..

Nyteknik - Igår: 11:10

Mångmiljonböter för att skicka bilder från vägtullar till Kina

Det norska vägtullföretaget skickade miljontals bilder från Norge till Kina – något som nu ger fem miljoner kronor i böter för brott mot personuppgiftslagen..

Nyteknik - Igår: 10:19

BMW accelererar: Ska sätta två miljoner elbilar på vägarna

Tyska fordonsjätten BMW gör som alla andra biltillverkare – satsar elektriskt. Målet är nu att 2025 ha två miljoner elbilar från BMW ute på vägarna..

Nyteknik - Igår: 08:04

Så kommer du framåt om en konflikt uppstår på jobbet

Konflikter på jobbet kan vara produktiva, men för att nå resultat behövs en dos vänlighet och god lyssnarförmåga.  .

Nyteknik - Igår: 07:45

Forskare vill vaccinera barn mot covid-19: ”Måste få ner smittan”

Om det ska bli möjligt att hejda nya utbrott och virusvarianter krävs sannolikt att även barn vaccineras mot covid-19 i Sverige. Det säger immunologen och barnläkaren Petter Brodin. Folkhälsomyndigheten tittar på frågan, men tycker den är etiskt komplicerad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.