SvD > Opinion

Tuesday, 18 May, 13:53

SvD - 04 maj 21 kl. 17:25

Ivar Arpi om framtidens opinionsbildningPODD | 4 maj. Varför sätta sig bakom någon annans betalvägg, när man kan sitta bakom sin egen?.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Arpi, PODD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ivar, Arpiom , framtidens, opinionsbildning
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SvD

SvD - 4 timmar sedan

Föräldrar vet bättre än sociala ingenjörer

Kommunal undrar var vallöftet om familjevecka tog vägen. Kanske är svaret inte mer komplicerat än att Socialdemokraterna insett att den är en usel idé..

SvD - 11 timmar sedan

Miljardärerna är inte problemet

För mycket av penningpolitiska stimulanser ser ut att hamna hos de allra rikaste. Det är problemet, inte att svenska företagare varit framgångsrika..

SvD - 20 timmar sedan

Norsk politik

PODD | 17 maj. Hur utvecklar sig politiken i Norge, hur påminner den om, och hur skiljer den sig från svenska förhållanden?.

SvD - Igår: 09:30

När cirkulär ekonomi blir rena snurren

Med ena handen ger staten bidrag för att utveckla gröna plastpåsar, med den andra handen beskattar den samma gröna plastpåsar från marknaden..

SvD - Igår: 02:00

Gnisslet bekräftar närheten

Sverige och Norge står varandra väldigt nära. Pandemin har dock frestat på relationerna. Det har gnisslat mellan regeringarna och oförståelse för strategival har uttryckts på både sidor om kölen.

SvD - Igår: 15:00

Blir det ett amerikanskt eller kinesiskt århundrade?

Resonemang om Kinas ekonomiska styrka fokuserar på landets totala BNP, men förbiser ofta BNP per capita. Det gör att man missar att Kina fortfarande är ett mycket fattigt land..

SvD - I förrgår: 13:46

Sven Börjesson kommenterar faktafel om klimatet

Med anledning av Lena Anderssons krönika ”Journalistiken sviker sitt uppdrag i klimatfrågan” har följande kommentar lämnats av Sven Börjesson, journalist och författare..

SvD - I förrgår: 11:00

Hellre falsk-kändis, än ingen kändis alls

Den obotliga driften att bli känd, sedd, har lett en del ut i öknen och andra att berätta om vad de ser på andra sidan selfien. Men den gamla idén om att bli känd i en stor del av samhället verkar alltmer avlägsen..

SvD - I förrgår: 02:00

Det försåtliga föraktet

Donald Trump blev demokratiskt vald, men sett till karaktären förtjänade han inte att bli president. Men det gjorde heller inte Hillary Clinton. .

SvD - I förrgår: 17:55

Extremister bygger ingen fred

Bägge sidor hade kunnat göra andra vägval. Men som så ofta förr valde de inblandade att i stället eskalera konflikten och provocera motsidan. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.