News55 > Nyheter

Friday, 18 June, 10:37

News55 - 28 apr 21 kl. 06:00

Positivare jobbprognos ändå för pessimistiskInte lika illa som befarat. Arbetslösheten blir betydligt lägre än Arbetsförmedlingen tidigare spått. Men trenden spås avta. Ändå för pessimistiskt, tycker Nordeaekonomen Susanne Spector som också tecknar en ljusare bild av de långtidsarbetslösa. I snit. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Arbetsförmedlingen, Nordeaekonomen Susanne Spector

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Positivare, jobbprognos, ändåför , pessimistisk

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Swedbanks vd vill se mildare amorteringskrav

Storbanken Swedbanks vd Jens Henriksson anser att nuvarande amorteringskrav är för strikta och vill se mer flexibilitet även när det gäller kravet på kontantinsats, säger han i en intervju med DN . Som exempel lyfter han ett system där en bolåntagare få….

News55 - 10 minuter sedan

Trots skadan – Ekberg uttagen i OS-truppen

Niclas Ekberg åkte nyligen på en tung knäskada. Trots det är handbollsstjärnan uttagen till OS i Tokyo i sommar, uppger handbollsförbundet på Twitter. Kiel-spelaren slet av ett ligament i knät under en Bundesligamatch mot Magdeburg den 8 juni.

News55 - 45 minuter sedan

Andersson om misstroende: Tänk efter före

– Självklart sker samtal, något annat vore oansvarigt. Det säger finansminister Magdalena Andersson (S) och manar alla inblandade att ta ett steg tillbaka och tänka efter inför misstroendeomröstningen på måndag. På väg in till finansministermötet med si….

News55 - 15 minuter sedan

Lärarfacken allt närmare sammanslagning

De två lärarfacken plus Sveriges Skolledarförbund har tagit ett steg ytterligare mot vägen att skapa ett gemensamt storfack. I pressmeddelande skriver de att en avsiktsförklaring har skrivits under som syftar "till att etablera en ny organisering inom u….

News55 - 15 minuter sedan

Juniorkronorna får ny förbundskapten – efter VM

Juniorkronorna får en ny förbundskapten – men först efter JVM i Kanada vid årsskiftet. Då tar Magnus Hävelid över efter Tomas Montén. "Jag känner mig glad, inspirerad och ödmjuk inför uppdraget och tackar förbundet för förtroendet.

News55 - 30 minuter sedan

Vaccinbrist hotar på Gotland

Minskade vaccinleveranser kan skapa problem när turistsäsongen tar fart på Gotland. Under juli kommer Pfizer-Biontech att minska sina leveranser av vaccin mot covid-19. För Gotlands del innebär det en halvering av antalet doser, till 7 020 stycken.

News55 - 30 minuter sedan

Moskva stänger fanzoner under fotbolls-EM

Moskva stänger fanzonerna under fotbolls-EM och förbjuder folksamlingar med fler än 1 000 personer. Orsaken är den ökade spridningen av coronaviruset. "Det är inget jag vill göra, men det är nödvändigt", skriver borgmästaren Sergej Sobjanin på sin hemsi….

News55 - 45 minuter sedan

Restaurang vägrade servera kvinna i rullstol

En kvinna med funktionsnedsättning diskriminerades då hon nekades vin på en restaurang i södra Stockholm, enligt en dom i Solna tingsrätt. Avvärjande handsignaler och huvudskakningar. Det var svaren en kvinna i rullstol fick när hon försökte beställa et….

News55 - 45 minuter sedan

Andersson: Tänk efter ordentligt före måndag

– Självklart sker samtal, något annat vore oansvarigt, säger finansminister Magdalena Andersson (S) och manar alla inblandade att ta ett steg tillbaka och tänka efter inför misstroendeomröstningen på måndag. Hon säger, på väg in till finansministermötet….

News55 - 45 minuter sedan

Misstänkt mordförsök – fem män begärs häktade

Flera polispatruller och ambulanser larmades till ett flerfamiljshus i Olofström i mitten av februari i år. Tre män fick föras till sjukhus och polisen misstänkte mordförsök. Nu begärs fem män häktade på sannolika skäl misstänkta för försök till mord oc….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.