News55 > Nyheter

Tuesday, 17 May, 05:55

News55 - 29 jan 22 kl. 11:04

Stefan Löfven efter avgången – vill fortsätta jobbaStefan Löfven har njutit av lugnet efter han avgick som statsminister tillsammans med sin fru Ulla. Nu avslöjar han sina planer för framtiden..
Läs mer på News55
Läs mer om:
Löfven, Ulla

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Löfvenefter , avgångenvill , fortsätta, jobba

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Guide: Sverige möter Storbritannien i VM

Munsbit eller en obehaglig överraskning? Storbritannien är nästa motståndare i VM-gruppspelet, där Tre Kronor jagar tredje raka segern. Här är förutsättningarna: Vad: Ishockey-VM, grupp B.

News55 - 15 minuter sedan

Mystiskt försvunnen i 20 år – lyra tillbaka

Efter att ha varit försvunnen i två decennier dök en lyra av brons plötsligt upp i Halmstad igen förra våren. Nu har den renoverats och fontänskulpturen "Musikens källa" som lyran är en del av har åter fyllts med vatten. Både vem som stal lyran en somma….

News55 - 30 minuter sedan

Oväntat hårt pandemibakslag för Kina

Kina drabbas oväntat hårt av nolltoleransen mot covid-19 och nedstängningar. Svenska bolag i landet vittnar om hur problemet drabbar försäljning, leveranser och produktion. "Många bolag påverkas av pandemihanteringen, och det kan vara svårt att finna lö….

News55 - 30 minuter sedan

Neddragning i skidlandslaget: ”Var går gränsen?”

Skidlandslaget tvingas spara och drar ned en halvtidstjänst på tränarsidan. Det är inte vad Stefan Thomson, ny ansvarig damtränare, hade önskat sig. – Var går gränsen innan det påverkar verksamheten?

News55 - 45 minuter sedan

USA lättar på regler gentemot Kuba

USA lättar på sina restriktioner gentemot Kuba, meddelar USA:s utrikesdepartement. "Det kubanska folket står inför en aldrig tidigare skådad humanitär kris och vår politik kommer fortsätta att fokusera på att stärka kubanska folket för att hjälpa dem sk….

News55 - 1 timme sedan

Oenighet om kurdiska grupper skaver i Natofrågan

Turkiets terroristutspel i frågan om Sveriges Natomedlemskap bygger på en lång tids konflikt – och begreppsförvirring. I gråzonen kring vilka grupper som ska betraktas som terrorister har Natoländer redan hamnat på varsin sida av slagfältet. Sverige och….

News55 - 1 timme sedan

Veronica Maggio har ett nytt perspektiv

Ny skiva och nytt perspektiv. Nu släpps Veronica Maggios sjunde album "Och som vanligt händer det något hemskt". – Jag är kanske inte riktigt sådär hjälplös och deppig som tidigare, säger hon.

News55 - 1 timme sedan

Nya utmaningar för vapenexport som Natomedlem

Ett Natomedlemskap skulle inte förändra spelreglerna gällande svensk vapenexport. Däremot kan det finnas utmaningar när det gäller försäljningar till andra Natoländer, bedömer flera experter. Beslutet är taget – regeringen skickar in en ansökan om ett s….

News55 - 1 timme sedan

Svårtippat val av ny ärkebiskop

På onsdagen kan det blir klart vem som blir ny ärkebiskop för Svenska kyrkan. Troligen krävs dock en andra valomgång för att hitta Antje Jackeléns efterträdare. - Det är ett svårt val att sia om, säger Jonas Eek på Kyrkans Tidning.

News55 - 1 timme sedan

Hon flydde Moskva: ”Finns bara en lösning”

Olga är en av alla unga och utbildade storstadsbor som har flytt Ryssland efter det stora krigsutbrottet. Hennes föräldrar förstår inte varför. – Någonstans, djupt i sina själar eller sinnen, tror jag att de inser vad som pågår, säger 22-åringen, som ha….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.