Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 17 May, 05:59

Vimmerby Tidning - 29 jan 22 kl. 10:57

Bostad jätteproblem vid skilsmässa



Skyhöga bostadspriser – men bara en lön. Bostad kan bli ett jätteproblem vid skilsmässa. Särskilt för kvinnor. En kvinna med medianlön kan inte köpa en trea i någon av de större städerna, visar beräkningar från SBAB..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
SBAB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostad, jätteproblemvid , skilsmässa

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Mystiskt försvunnen i 20 år – lyra tillbaka

Efter att ha varit försvunnen i två decennier dök en lyra av brons plötsligt upp i Halmstad igen förra våren..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Guide: Sverige möter Storbritannien i VM

Munsbit eller en obehaglig överraskning? Storbritannien är nästa motståndare i VM-gruppspelet, där Tre Kronor jagar tredje raka segern. Här är förutsättningarna:.

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Oväntat hårt pandemibakslag för Kina

Kina drabbas oväntat hårt av nolltoleransen mot covid-19 och nedstängningar. Svenska bolag i landet vittnar om hur problemet drabbar försäljning, leveranser och produktion. "Många bolag påverkas av pandemihanteringen, och det kan vara svårt att finna lösningar på kort sikt", skriver Joakim Abeleen, Kinachef på Business Sweden..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Neddragning i skidlandslaget: "Var går gränsen?"

Skidlandslaget tvingas spara och drar ned en halvtidstjänst på tränarsidan. Det är inte vad Stefan Thomson, ny ansvarig damtränare, hade önskat sig. –Var går gränsen innan det påverkar verksamheten?

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

USA lättar på regler gentemot Kuba

USA lättar på sina restriktioner gentemot Kuba, meddelar USA:s utrikesdepartement..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Nya utmaningar för vapenexport som Natomedlem

Ett Natomedlemskap skulle inte förändra spelreglerna gällande svensk vapenexport. Däremot kan det finnas utmaningar när det gäller försäljningar till andra Natoländer, bedömer flera experter..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Hon flydde Moskva: "Finns bara en lösning"

Olga är en av alla unga och utbildade storstadsbor som har flytt Ryssland efter det stora krigsutbrottet. Hennes föräldrar förstår inte varför. –Någonstans, djupt i sina själar eller sinnen, tror jag att de inser vad som pågår, säger 22-åringen, som har bosatt sig i Armenien på obestämd framtid..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Oenighet om kurdiska grupper skaver i Natofrågan

Turkiets terroristutspel i frågan om Sveriges Natomedlemskap bygger på en lång tids konflikt – och begreppsförvirring. I gråzonen kring vilka grupper som ska betraktas som terrorister har Natoländer redan hamnat på varsin sida av slagfältet..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Håller ångan uppe – nypremiär för maskin från 1905

Lördag blir kördag. Då kommer ångmaskinen på Blåbärskullen att tuffa igång. För första gången på väldigt länge blir det offentlig visning av maskinen från 1905..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Veronica Maggio har ett nytt perspektiv

Ny skiva och nytt perspektiv. Nu släpps Veronica Maggios sjunde album "Och som vanligt händer det något hemskt". –Jag är kanske inte riktigt sådär hjälplös och deppig som tidigare, säger hon..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.