NT > Nyheter

Saturday, 28 May, 04:10

NT - 29 jan 22 kl. 10:57

Bostad jätteproblem vid skilsmässaSkyhöga bostadspriser – men bara en lön. Bostad kan bli ett jätteproblem vid skilsmässa. Särskilt för kvinnor. En kvinna med medianlön kan inte köpa en trea i någon av de större städerna, visar beräkningar från SBAB..
Läs mer på NT
Läs mer om:
SBAB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostad, jätteproblemvid , skilsmässa

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Skolskytt beskrivs som hotfull på meddelandeapp

Artonårige Salvador Ramos pekas ut som den som barrikaderade sig i ett klassrum i staden Uvalde i Texas tidigare i veckan och dödade 21 personer..

NT - 1 timme sedan

Just nu: Rådjur på vägen

Rådjur har kommit upp på vägen och påverkar trafiken på E4 mellan trafikplatserna Åby och Björnsnäs i båda riktningarna, uppger Trafikverket..

NT - 1 timme sedan

11-åring om skräcken – smetade in sig i blod

En 11-årig flicka berättar för CNN hur hon smetade in sig med en dödad klasskamrats blod för att gömma sig för skolskytten i Uvalde. Flickan befann sig i ett av klassrummen som skytten tog sig in i och bevittnade hur hennes lärare och flera klasskamrater sköts ihjäl. Själv fick hon splitterskador..

NT - 7 timmar sedan

Skadesmällen: IFK-backen borta resten av säsongen

Jean Carlos de Brito har haft en start i IFK som varit upp och ner. Nu kommer en tuff smäll: säsongen är över för IFK-backen..

NT - 1 timme sedan

Ny form av Swish-bedrägerier drabbar butiker

De senaste veckorna har en ny form av bedrägerier uppdagats efter att flera butiker runtom i landet har drabbats..

NT - 2 timmar sedan

Trump: Skolskjutning inte skäl för avväpning

USA:s förre president Donald Trump säger att händelser som den i Uvalde, Texas tidigare i veckan, då en 18-åring sköt ihjäl 19 barn och två vuxna på en skola, inte är skäl att skärpa vapenlagstiftningen..

NT - 7 timmar sedan

Tillstånd för pridetåg på Drottninggatan

"Äntligen, äntligen, äntligen", utbrister Tobias Holmberg, vice ordförande för East Pride, efter att han under fredagen fått beskedet att pridetåget får gå längs Drottninggatan..

NT - 2 timmar sedan

Trump: Vapen är inte problemet

USA:s förre president Donald Trump säger att händelser som den i Uvalde, Texas, tidigare i veckan, då en 18-åring sköt ihjäl 19 barn och två vuxna på en skola, inte är skäl att skärpa vapenlagstiftningen..

NT - 2 timmar sedan

Nyköping BIS – IK Sleipner

NT - 2 timmar sedan

Smedby AIS – United IK NordicOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.