E24 > Ekonomi

Tuesday, 17 May, 06:58

E24 - 29 jan 22 kl. 10:57

Bostad jätteproblem vid skilsmässaSkyhöga bostadspriser – men bara en lön. Bostad kan bli ett jätteproblem vid skilsmässa. Särskilt för kvinnor.En kvinna med medianlön kan inte köpa en trea i någon av de större städerna, visar beräkningar från SBAB..
Läs mer på E24
Läs mer om:
SBAB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostad, jätteproblemvid , skilsmässa

Fler nyheter från E24

E24 - 10 timmar sedan

Jättar säljer allt i Ryssland: ”Tar förlusterna”

Från Essity och Stora Enso till Renault och McDonalds. Nu pågår massutförsäljning av internationella företagstillgångar i Ryssland. ”De västerländska företagen säljer och tar förlusterna”, säger Heinz Sjögren, vd för svensk-ryska handelskammaren..

E24 - 12 timmar sedan

Shekarabi försöker rädda pensionsförslag

Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) har inte gett upp än om att hitta en kompromiss mellan regeringens, V:s och MP:s förslag och oppositionens om tillägg för pensionärer..

E24 - 13 timmar sedan

Sverige trotsar techfrossa i USA

Medan buden om anställningsstopp och uppsägningar haglar inom den amerikanska teknologisektorn är arbetsmarknaden för svenska ingenjörer och it-specialister fortsatt urstark..

E24 - I förrgår: 14:04

Hamnblockaden över – men fortsätter

Två samtidiga fackliga blockader – och EU-sanktioner.Det har gjort att den ryska fartygstrafiken till Sverige i praktiken upphört under våren.– Tillsammans är det klart att det gör skillnad, säger Hamnarbetarförbundets ordförande Martin Berg..

E24 - 13 maj 22 kl. 22:25

Wall Street ryckte upp sig

E24 - 13 maj 22 kl. 21:59

Affärsmän tiger om Nato: ”Vill inte störa S”

De flesta näringslivstoppar tiger om Nato. De vill, enligt uppgift, inte störa Socialdemokraternas beslutsprocess. Men affärsmannen Carl Bennet tycker att Sverige skulle ha ansökt för 20 år sedan.

E24 - 13 maj 22 kl. 09:15

Sanktionspaket utan olja?

Fortsatt motstånd från Ungern kan tvinga EU att vänta med sitt stopp för den ryska oljan, för att åtminstone få igenom övriga delar av sitt nästa sanktionspaket..

E24 - 13 maj 22 kl. 07:22

Färre plastpåsar – gränsen passerad

E24 - 12 maj 22 kl. 17:12

Spöket som skrämmer mer än inflationen

Inflationen stiger, men marknaderna skakar också av rädsla för en annan sak: att centralbankerna för att bekämpa prisökningarna ska göra vad man gjorde i USA på 1980-talet. Samtidigt finns flera viktiga skillnader de här gången..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.