News55 > Nyheter

Saturday, 28 May, 04:21

News55 - 29 jan 22 kl. 10:52

Så görs den kända Disneyfiguren omDisneys välkända seriefigur Mimmi Pigg får byta kläder – efter omkring 100 år med samma klänning, skriver BBC. Hon ska snart få ikläda sig en blå dräkt istället. Det är designern Stella McCartney som har skapat Mimmi Piggs nya kläder, för att fira 30-år. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Disneyfiguren, Mimmi Pigg, BBC, Stella McCartney, Mimmi Piggs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: görsden , kända, Disneyfigurenom

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Zelenskyj: Mycket svårt i Donbass

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj säger i sitt nattliga tal att den ryska offensiven i Donbass, i östra Ukraina, har intensifierats. – Som väntat är situationen i Donbass mycket svår. Ockupanterna försöker under minst hundra dagars krig uppnå de må….

News55 - 15 minuter sedan

Skolskytt beskrivs som hotfull på meddelandeapp

Artonårige Salvador Ramos pekas ut som den som barrikaderade sig i ett klassrum i staden Uvalde i Texas tidigare i veckan och dödade 21 personer. Enligt uttalanden från myndigheterna har Ramos inte någon känd brottshistorik och man hävdar att det i god….

News55 - 1 timme sedan

11-åring om skräcken – smetade in sig i blod

En 11-årig flicka berättar för CNN hur hon smetade in sig med en dödad klasskamrats blod för att gömma sig för skolskytten i Uvalde. Flickan befann sig i ett av klassrummen som skytten tog sig in i och bevittnade hur hennes lärare och flera klasskamrate….

News55 - 2 timmar sedan

Trump: Skolskjutning inte skäl för avväpning

USA:s förre president Donald Trump säger att händelser som den i Uvalde, Texas tidigare i veckan, då en 18-åring sköt ihjäl 19 barn och två vuxna på en skola, inte är skäl att skärpa vapenlagstiftningen. – Existensen av ondska i världen är inte en anled….

News55 - 1 timme sedan

Ny form av Swish-bedrägerier drabbar butiker

De senaste veckorna har en ny form av bedrägerier uppdagats efter att flera butiker runtom i landet har drabbats. Det handlar om en falsk "Swish-app" som lurar personen i kassan att man har betalat för varorna, rapporterar SVT Nyheter Öst. Enligt Lotta….

News55 - 2 timmar sedan

Trump: Vapen är inte problemet

USA:s förre president Donald Trump säger att händelser som den i Uvalde, Texas, tidigare i veckan, då en 18-åring sköt ihjäl 19 barn och två vuxna på en skola, inte är skäl att skärpa vapenlagstiftningen. – Existensen av ondska i världen är inte en anle….

News55 - 2 timmar sedan

Tonåring greps för grovt vapenbrott

En tonårspojke i Uppsala greps på fredagskvällen misstänkt för grovt vapenbrott, skriver polisen på sin hemsida. Polisen larmades till området Gränby klockan 21.23 med anledning av att vittnen observerat en person med ett vapenliknande föremål.

News55 - 3 timmar sedan

Synskadade ska få ny röstningshjälp

Regeringen har gett valmyndigheten i uppdrag att tillsammans med statliga forskningsinstitutet Rise ta fram nya hjälpmedel för att personer med synnedsättning ska kunna rösta utan att röja valhemligheten. I nuläget kan synskadade behöva ta hjälp av en n….

News55 - 23 timmar sedan

Protester mötte vapenlobbyns mässöppnande

På fredagen öppnade den årliga vapenmässan i regi av lobbyorganisationen NRA i Houston, omkring 45 mil från Uvalde där 19 barn och två vuxna sköts ihjäl i veckan. Utanför mässan hölls en stor demonstration. Flera personer som skulle ha talat under Natio….

News55 - 5 timmar sedan

Uppåt på Wall Street efter stark vecka

Det fortsatte uppåt på de ledande USA-börserna på fredagen. För första gången på sju veckor stängde Wall Streets ledande index med en veckovinst. Dow Jones industriindex ökade 1,8 procent och det breda S&P500-indexet gick upp 2,5 procent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.