DI > Ekonomi

Thursday, 08 June, 08:19

DI - 29 jan 22 kl. 10:03

200 drönarrapporter – de flesta redan avfärdade
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 200, drönarrapporterde , flestaredan , avfärdade

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Oväntat stort överskott för staten i maj

Statens betalningar gav ett överskott på 39,1 miljarder kronor i maj, enligt Riksgälden. Det kan jämföras med myndighetens prognos på 23,1 miljarder..

DI - 15 minuter sedan

Autoliv minskar antalet anställda med upp till 8.000 tjänster

Bilsäkerhetsbolaget Autoliv ska minska antalet anställda med upp till 8.000 tjänster runt om i världen. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 45 minuter sedan

Scandi Standards finanschef går till Dustin

Julia Lagerqvist, finanschef på kycklingbolaget Scandi Standard, har sagt upp sig för att gå vidare till motsvarande roll på Dustin..

DI - 15 minuter sedan

Systemair höjer utdelningen

Styrelsen för ventilationsbolaget Systemair föreslår en utdelning på 1,10 kronor per aktie för 2022, vilket kan jämföras med 0,90 kronor föregående år..

DI - 15 minuter sedan

"Vattenfall fördröjer energieffektiviseringen av fastigheter"

Infometric uppmanar regeringen att ge Vattenfall i uppdrag att drastiskt korta väntetiderna för den föranmälan som krävs för ett elmätarbyte. Det skriver Henrik Nygård och Olle Tjälldin, Infometric, i en debattartikel på Alltinget. .

DI - 2 timmar sedan

Antalet bankbedrägerier ökar – Nordea oftast utsatt

Antalet bankbedrägerier har stadigt ökat och förra året anmäldes 1 700 fall till Allmänna reklamationsnämnden (ARN), vilket är dubbelt så många jämfört med året innan, visar en granskning som gjorts av Sveriges Radio Ekot..

DI - 30 minuter sedan

Kinesiska stridsplan nära Taiwan

Över 30 kinesiska stridsplan har kört in i Taiwans så kallade luftförsvarszon, Adiz, under en tidsrymd på cirka sex timmar, uppger öns försvarsmyndighet..

DI - 2 timmar sedan

Antalet bankbedrägerier ökar

Antalet bankbedrägerier har stadigt ökat och förra året anmäldes 1.700 fall till Allmänna reklamationsnämnden (ARN), vilket är dubbelt så många jämfört med året innan. Det visar en granskning som gjorts av Sveriges Radio Ekot..

DI - 45 minuter sedan

Turkiet: Sverige behöver ta ”konkreta steg”

Utrikesminister Tobias Billström (M) har talat i telefon med sin nya turkiska motsvarighet Hakan Fidan. Enligt Fidan måste Sverige ta ”konkreta steg” för att bli godkänt som Natomedlem av Turkiet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.