Expressen > Opinion

Saturday, 21 May, 12:13

Expressen - 29 jan 22 kl. 07:15

Tyskland borde faktiskt skämmasVilken sida ska man egentligen välja, sina demokratiska grannländers eller aggressiva stormakters? Den tyska regeringens vacklande är en skam..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tyskland, borde, faktiskt, skämmas

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 timmar sedan

Putins svältkatastrof kan döda miljoner

Kremls blockad av Ukrainas hamnar i Svarta havet leder till en akut global matbrist. Det är obegripligt att inte den fattiga världen riktar sin vrede mot Putins Ryssland. .

Expressen - Igår: 12:00

Moskéer kräver att kvinnor har manlig vårdnadshavare

Minst två svenska moskéer kräver godkännande från kvinnans manliga ”vårdnadshavare” för att viga par. Statens vigselrätt utnyttjas för att ta ifrån kvinnor deras beslutsrätt..

Expressen - Igår: 05:45

I dag är vi alla Kim Kardashians klänning

TV-såpa-figuren Kim Kardashian drog på sig Marilyn Monroes 60 år gamla klänning. Vår tids mentala problem speglade i en strasspärla. .

Expressen - Igår: 16:45

S röstköp har spelat Erdogan i händerna

Turkiet bedriver utpressning för att släppa in Sverige i Nato. Tyvärr har vårt utgångsläge försämrats av Socialdemokraternas partipolitiska spel..

Expressen - I förrgår: 05:45

Inte ett öre till imamer som struntar i svensk lag

Att muslimska kvinnor i Sverige nekas skilsmässa är skandalöst. Om regeringens nya demokrativillkor för religiösa samfund ska göra skillnad måste de vara vassa och konkreta.  .

Expressen - I förrgår: 18:00

Stenevis kärnvapenkrav är en riktigt dålig idé

Miljöpartiet och Vänsterpartiet vill lagstifta om kärnvapenförbud i Sverige – i fred såväl som krig. Har de inte dragit några slutsatser av Ukrainakriget?.

Expressen - 18 maj 22 kl. 05:45

Snälla väljare – ge oss en ny energiminister i höst

Energiminister Khashayar Farmanbar (S) blir avklädd på ett uppseendeväckande sätt i Sveriges Radios nya granskning. Sverige behöver en energipolitisk omstart efter valet i höst..

Expressen - 17 maj 22 kl. 18:00

Är daltande med kvinnor den nya feminismen?

Betald mensledighet i Sverige skulle inte vara feministiskt utan konservativt. .

Expressen - 17 maj 22 kl. 05:45

Betyget F är ett slags barnplågeri

Den svenska skolan är knappast känd för att vara sträng och grym mot sina elever. Men den är rent sadistisk i ett viktigt avseende..

Expressen - 16 maj 22 kl. 18:00

Svagbegåvade poliser är det sista Sverige behöver

Det är en paradox som borde ge rikspolischefen huvudvärk: 90 procent av de sökande sorteras bort vid testerna till polisutbildningen – ändå håller aspiranterna inte måttet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.