Expressen > Opinion

Saturday, 21 May, 11:57

Expressen - 28 jan 22 kl. 05:45

LO:s miljoner till S stinker korruptionLO misshandlar löntagare som gärna vill vara med i facket, men som inte vill finansiera Socialdemokraterna.Att någon ger 50–60 miljoner kronor till ett politiskt parti inför ett val är exceptionellt. Ytterst är det tilliten till de politiska partiernas integritet och våra demokratiska institutioner som utmanas, skriver Gunnar Strömmer (M)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Gunnar Strömmer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO:smiljoner till S , stinker, korruption

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Poliser ska lösa brott – inte hantera pass

Det som normalt anses vara polisers kärnuppgifter – att förebygga, ingripa och utreda brott – tvingas stå tillbaka i passkaosets Sverige.Det är helt uppenbart att passhanteringen behöver lyftas från Polisen och organiseras mer effektivt, skriver Ulf Kristersson (M) och fd rikspolischefen Bengt Svenson (M)..

Expressen - 16 timmar sedan

Att alla talar svenska är det minsta man kan begära

Vi är skyldiga varenda unge att för allt vad det svenska skolsystemet håller, främja elevernas tillgång till svenska språket, skriver Ann Heberlein och Anna-Karin Wyndhamn i en slutreplik om Fröslundaskolan..

Expressen - Igår: 06:00

Jag räds inte att kallas islamofob, Martin Ådahl

I SVT:s debattprogram ”Sverige möts” visade C-toppen Martin Ådahl en oroande oförmåga att skilja på muslimhat och kritik mot islamism.Centerpartister har på senare tid gjort det till en sport att försöka hindra en ärlig debatt – och riskerar att göra sig själva till islamisternas nyttiga idioter, skriver Robert Hannah (L)..

Expressen - Igår: 17:37

Erdogans egentliga motiv – därför pressas Sverige

Turkiet letar efter ett perfekt svepskäl att fullskaligt invadera hela norra Syrien i ”terrorbekämpningssyfte” för att tillsammans med syriska islamister ockupera och etniskt rensa hela området.Erdogan ser helst av allt att Sveriges underkastelse sker vid ett besök av Magdalena Andersson där han kan deklarera sin seger över den moraliska stormakten, skriver Bahman Garemani i en replik till Erdoganregimens Fahrettin Altun..

Expressen - Igår: 14:41

Bah Kuhnke borde läsa på – och be om ursäkt

Ett rimligt krav på en politisk debatt är att hålla sig till sak. Debattera gärna med oss i vilken fråga som helst. Men läs då på och kom med sanningsenlig argumentation, eller be om ursäkt för din tramsiga och illa genomtänkta text, skriver KD:s David Lega, Nike Örbrink och Michael Anefur i en replik till Alice Bah Kuhnke (MP)..

Expressen - I förrgår: 06:00

Polisens organisation är ett haveri utan dess like

Vi som skriver under den här artikeln har en sammanlagd tid vid polismyndigheten omfattande över 1000 tjänsteår. Effekterna gällande förtroendet för svensk polis kopplat till bildsekvenser med flyende poliser, brinnande och kapade polisfordon samt upploppsmakare bärande polisuniformer och annan polisiär utrustning är svåröverskådliga.Det är dags att utkräva ansvar – både bland politiker och tjänstemän..

Expressen - I förrgår: 12:25

Turkiet: Därför kan vi inte släppa in Sverige i Nato

Det är otänkbart för Nato att överväga tillträde till en nation som inte har fattat ett tydligt beslut angående terroristorganisationer.Sverige kommer inte att kunna gå med i Nato om inte hänsyn tas till Turkiets berättigade oro, skriver Fahrettin Altun, chef för Turkiets kommunikationsdirektorat..

Expressen - 18 maj 22 kl. 06:00

Så hetsar Putins nyspråk till folkmord

Propagandan har såväl sitt pris som sina begränsningar. Frågan är om inte Putinregimen till sist gått för långt i sina försök att stämpla hela omvärlden som nazister, skriver professor emeritus Anders Westholm..

Expressen - 17 maj 22 kl. 17:01

Säg sanningen – hur vill KD förändra aborträtten?

Svenska folket står stadigt bakom aborträtten. Det går tvärs emot det djupt rotade abortmotståndet hos flera av Kristdemokraternas högt uppsatta politiker som har sin bakgrund i antiabortrörelsen.Det är dags för KD att sluta hyckla.

Expressen - 16 maj 22 kl. 16:56

Sveriges Natobeslut är inte demokratiskt

Är det så här det ska gå till? Politiker får en känsla, och rundar folket?Vad man än tycker om Nato, så är det inte poängen just nu.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.