SvD > Nyheter

Saturday, 21 May, 16:43

SvD - 26 jan 22 kl. 15:13

Partiledarna träffas om spända säkerhetslägetStatsminister Magdalena Andersson (S) träffar i dag partiledarna för att prata om det spända säkerhetsläget.Högeroppositionen vill att Försvarsberedning sammankallas för att se om försvaret behöver stärkas..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Försvarsberedning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partiledarna, träffasom , spända, säkerhetsläget

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Erdogan till Andersson: Sluta stöd terrorgrupper

Statsminister Magdalena Anderson talade under lördagen i telefon med Turkiets president Erdogan. Kravet från Turkiet var tydligt: Sluta stödja ”kurdiska terrororganisationer”..

SvD - 1 timme sedan

Extremväder i Sydeuropa: ”Lär bli mer av den varan”

Årets majmånad kan bli den varmaste i Sydeuropa det här århundradet och det senaste dygnet har tornador inträffat på ovanliga platser i både Tyskland och USA. ”Sannolikheten för extrema värmeböljor har ökat”, säger klimatforskaren Erik Kjellström..

SvD - 1 timme sedan

Garpenlöv: "Spelschemat en katastrof"

Tre Kronor åkte på sin första förlust i VM efter 2–3 mot USA.Efteråt riktade förbundskapten Johan Garpenlöv en rejäl salva kritik mot spelschemat.– Jag tycker att det är katastrof, säger han..

SvD - 2 timmar sedan

Konsten att skilja på huvudsak och bisak

Efter påskupploppen blev det ännu tydligare att det offentliga Sverige har långt kvar för att ta till sig vad som hänt och se en lösning..

SvD - 2 timmar sedan

”Vi har klämts mellan höger och vänster”

Svensk välfärd drivs offentligt eller privat. Idéburen välfärd står bara för tre procent. I Nederländerna sköts hälften av välfärden av stiftelser utan vinstsyfte.

SvD - 2 timmar sedan

Ersta sjukhus: ”Har mer tid för patienterna”

– Hos oss är patienten inte en kund. Ekonomin ska gå ihop, men det är inte därför vi finns till. Vi ska bygga tillit, vara professionella och ge patienterna det mesta av vår tid.

SvD - 3 timmar sedan

Tränaren stängs av året ut: ”Brutalt”

Eskilstuna Guif-tränaren Mattias Zachrisson stängs av året ut efter otillåten vadhållning.– Det här kom som en riktig chock, säger han till Aftonbladet.– Det ska vara en kännbar grej och då blev det åtta månader, säger Björn Djupmark, ordförande i Svenska handbollsförbundets disciplinnämnd till TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.