UNT > Nyheter

Saturday, 21 May, 17:28

UNT - 26 jan 22 kl. 15:01

EU-länder överens om mobilladdareI höstas manade EU-kommissionen till samling bakom en sorts laddare för alla telefoner..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-länder, överensom , mobilladdare

Fler nyheter från UNT

UNT - 5 minuter sedan

En av de mest heroiska Siriusmatcher jag sett

En av de mest heroiska Siriusinsatser jag har sett. De vitklädda spelarna gav ordet kämpa ett ansikte. Inte en enda millimeter gavs bort i närkamperna.

UNT - 5 minuter sedan

Umeå bröt förbannelsen – kammade noll ändå

Efter 372 mållösa minuter tog Umeås förbannelse slut. Men vad hjälpte väl lagets två första bortamål för säsongen? IFK Kalmar vann bottenmötet med 3–2.

UNT - 15 minuter sedan

Spelarbetyg: Hon var bäst i Gusks bleka insats

UNT satte betyg på samtliga Gusk-spelare involverade i lördagens storförlust mot topplaget Växjö.

UNT - 15 minuter sedan

Putins charmoffensiv i Afrika – söker FN-stöd

Sedan Ryssland först gick in i Ukraina 2014 – och utsattes för omvärldens sanktioner – har den ryska närvaron i Afrika exploderat. Ryska legosoldater finns i dag i ett 20-tal afrikanska länder, där de hjälper regimer att slå ned motstånd i utbyte mot diplomatisk lojalitet och lukrativa gruvtillstånd..

UNT - 30 minuter sedan

"Brukarimport" i var fjärde assistanshärva

Funktionshindrade som hämtas från utlandet är i många fall en grogrund för omfattande fusk med välfärdssystemet, enligt en rapport. Men en ökande andel av de som söker tillstånd för att jobba som assistent i Sverige får avslag..

UNT - 15 minuter sedan

Just nu: Personbil stillastående på E4 - helt stopp i ett körfält

En personbil som har fått stopp påverkar trafiken i riktning mot Stockholm på E4 vid trafikplats Rosersberg, uppger Trafikverket..

UNT - 30 minuter sedan

Siriusspelarnas betyg mot AIK

UNT satte betyg på Siriusspelarna under bortamatchen på Friends Arena mot AIK, som slutade 2–2 efter en heroisk insats av Uppsalalaget..

UNT - 45 minuter sedan

Stora förväntningar på amerikanska "Ove"

Satsningen på Tom Hanks-frontade "A man called Otto" är SF Studios största hittills. Förväntningarna är gigantiska. –Även om man slår ihop båda "Arn"-filmerna så är det här större, säger svenske producenten Fredrik Wikström Nicastro..

UNT - 1 timme sedan

Varvetchefen: "Måste återställa förtroendet"

Äntligen Göteborgsvarvet igen. Men efter två tunga pandemiår och ett något skamfilat rykte var antalet anmälda nästan 20 000 lägre än under toppåren. –Deltagarantalet är något vi måste jobba med, helt klart, säger evenemangschefen Erik Bergkvist..

UNT - 1 timme sedan

Fastighet i Heby kommun byter ägare

Försäljningen av fastigheten Nora-Buckarby 4:20 i Heby kommun är nu klar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.