Realtid > Ekonomi

Tuesday, 17 May, 05:47

Realtid - 26 jan 22 kl. 14:49

Krypto nytt fokus för finansserien ExitTV-serien Exit är tillbaka med en tredje säsong och nu är det kryptovaluta som är i fokus..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Exit

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krypto, nytt, fokusför , finansserien, Exit

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 13 timmar sedan

Många nekas öppna betalkonto – nu vill FI prata med bankerna

Finansinspektionen har bjudit in ett antal banker till ett rundabordssamtal på fredag 20 maj om rätten att öppna betalkonto. Bakgrunden är att FI får alltfler klagomål från konsumenter som nekas att öppna konto. En del får också sina konton spärrade eller avstängda..

Realtid - 14 timmar sedan

Coeli stärker kapitalförvaltningen – rekryterar trio från Handelsbankens fondbolag

Coeli har den senaste tiden rekryterat tre medarbetare från Handelsbankens fondbolag. Däribland finns kapitalförvaltningschefen Christofer Halldin. Det skriver Dagens Industri..

Realtid - 14 timmar sedan

Coeli rekryterar trio från Handelsbankens fondbolag

Coeli har den senaste tiden rekryterat tre medarbetare från Handelsbankens fondbolag och stärker därmed kapitalförvaltningen. Däribland finns kapitalförvaltningschefen Christofer Halldin..

Realtid - 14 timmar sedan

Storbritanniens regering har beslutat om sanktioner mot ”Putins bank”

\u0022Putins bank” påstås bestå av hans hemliga älskarinna Alina Kabajeva och elva kusiner, släktingar och andra lojala supportrar. Mest känd bland de elva är ex-frun Ludmila Otjeretnaja..

Realtid - 14 timmar sedan

Erik Penser Bank behåller övervikt i aktier och råvaror

Erik Penser Bank står kvar med övervikt i aktier och råvaror samt en undervikt i obligationer och alternativa investeringar..

Realtid - 14 timmar sedan

Sverige söker medlemskap i Nato

Regeringen har beslutat att Sverige ska söka medlemskap i Nato, uppger statsminister Magdalena Andersson under en gemensam pressträff med Moderaternas partiledare Ulf Kristersson..

Realtid - 15 timmar sedan

Elisabeth Backteman ny generaldirektör för Tillväxtverket

Elisabeth Backteman har utsetts av regeringen till ny generaldirektör för Tillväxtverket. Hon tillträder den 1 augusti 2022..

Realtid - 15 timmar sedan

Här är vinnarna när den globala återhämtningen bromsar in

Den globala finanspolitiska återhämtningen har bromsat in skarpt under 2022 efter fjolårets återhämtning från pandemichocken 2020. Det uppger kredithuset Fitch som hänvisar till högre råvarupriser, stigande inflation, ökade lånekostnader och Ukrainakriget som några av skälen till denna utveckling, enligt en ny rapport..

Realtid - 15 timmar sedan

Tyskland säger nej – "kärnkraft är inte en hållbar investering"

Tyskland kommer att motsätta sig EUs planer på att inkludera kärnkraft som en hållbar investering i EU-taxonomin..

Realtid - 16 timmar sedan

McDonalds säljer rysk verksamhet

Hamburgerjätten McDonalds inleder nu en process med att sälja verksamheten i Ryssland efter mer än 30 års närvaro i landet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.