Expressen > Nyheter

Saturday, 28 May, 02:51

Expressen - 26 jan 22 kl. 14:44

Kraftig brand i radhus i centrala UddevallaDet brinner kraftigt i ett radhus i centrala Uddevalla. Enligt räddningstjänsten finns det stor spridningsrisk. – Vi är på plats med fem enheter och försöker bekämpa branden, sa vakthavande befäl vid räddningstjänsten till Bohusläningen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Uddevalla, Bohusläningen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, brandi , radhusi , centrala, Uddevalla

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Pojken och presidenten möts igen 13 år efter ikoniska bilden

Femårige Jacob Philadelphia blev världsberömd när han kände på presidentens hår.13 år senare efter det ikoniska fotografiet har Barack Obama kontaktat Jacob för att gratulera honom till att ha tagit studenten.– Det låter som att det går jättebra för dig och jag är stolt över dig, säger Obama i ett videoklipp på hans personliga sajt..

Expressen - 30 minuter sedan

Tonårspojke greps för grovt vapenbrott

Expressen - 2 timmar sedan

Trump efter skoldådet: Anledning att beväpna sig

USA:s expresident Donald Trump försvarar rätten att bära vapen – dagar efter skolskjutningen i Texas.Under en konferens för vapenlobbyisterna NRA hävdade Trump att ondska inte är ett skäl till att avväpna folket.– Att ondska finns är ett av de bästa skälen till att beväpna laglydiga medborgare, fortsatte han enligt AP..

Expressen - 2 timmar sedan

Elizabeths beslut för att ”visa monarkins framtid”

Drottning Elizabeth har beslutat att det ska vara tydligt att prinsarna Charles, William och George är vid hennes sida under balkongframträdandet på Buckingham Palace.Drottningen vill skicka en signal med beslutet.– Hon vill visa monarkins framtid, säger källor vid hovet till Mirror..

Expressen - 3 timmar sedan

Gjorde slut – exet tatuerade in sitt namn i hennes ansikte

Tayane Caldas, 18, gjorde slut med sin pojkvän.Då tvångstatuerade han in sitt namn i hennes ansikte.– Antingen slutade jag skrika och lät honom göra tatueringen eller så hade han dödat mig, säger Tayane Caldas enligt Daily Mail..

Expressen - 4 timmar sedan

Uppgifter: Köplatser till nödpass säljs på Arlanda

Polisen har fått information om att personer säljer platser i kön till passexpeditionen på Arlanda..

Expressen - 4 timmar sedan

Testa dig själv: Bara en av 100 ser elefanten i bilden

Tiktok-utmaningen löd: Hitta den dolda elefanten i bilden.Testa dig själv – kan du se den?Lösningen står längst ner i artikeln..

Expressen - 4 timmar sedan

Ryska plan möttes av Nato-flyg från Norge

Det norska flygvapnet observerade på torsdagen två ryska flygplan norr om Nordnorge..

Expressen - 4 timmar sedan

NYHETSDAGEN: Ryska politikerns krav på Putin: ”Stoppa kriget” • Heards och Depps rättegång avslutad – då kan domen komma • Svenska politiker utpekade som terrorister av Turkiet

En rysk politiker kräver att presidenten Vladimir Putin stoppar kriget i Ukraina.■■■Den uppmärksammade rättegången mellan Jonny Depp och Amber Heard har avslutats.■■■Svenska politiker pekas ut som terrorister av Turkiet.

Expressen - 5 timmar sedan

Natotrupperna vaktar den utsatta Suwalkikorridoren

Norska soldater befinner sig just nu i viktiga Suwalkikorridoren mellan Polen och Litauen, rapporterar Dagbladet. Vid en rysk attack skulle de baltiska länderna skäras av från resten av Nato.Nu finns det en reell rädsla för att Ryssland vill erövra tidigare sovjetiska territorier.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.