Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 21 May, 18:33

Dagens Media - 26 jan 22 kl. 13:57

DN:s skyddsombud ringde 240 samtal för att kartlägga hemarbetets effekter: ”Vi har en otroligt bra bild över allmäntillståndet”Fackklubbarna på Dagens Nyheter och Aftonbladet har under pandemin lagt ned många timmar på att ringa runt till medarbetarna på respektive tidning för att teckna sig en bild av måendet: ”Vi kände en stor frustration över att inte veta hur folk hade det”, säger Hans Arbman, skyddsombud på Dagens Nyheter..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Dagens Nyheter, Aftonbladet, Hans Arbman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 15:03

Nisha Besara lämnar Chef: ”Ibland blir det bara inte rätt”

När Chefs publisher Cissi Elwin lämnade tidningen för en renodlad vd-roll i det nybildade bolaget Chefakademin för sju månader sedan gick chefredaktörsjobbet till Nisha Besara. Nu väljer hon att lämna rollen: ”Ibland blir det bara inte rätt”, säger hon till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 13:33

Perfect Day nyrekryterar och satsar internationellt efter uppköpet

Efter uppköpet meddelar nu Perfect Day Media att de rekryterar till toppositioner på bolaget – och att de kommer att lansera en expansion utomlands..

Dagens Media - 17 maj 22 kl. 10:58

De kan vinna Årets kampanj

Här är alla nomineringar i kategorin Årets kampanj i medietävlingen Stockholm Media Award..

Dagens Media - Igår: 12:26

Twitter får ny policy för desinformation

Den globala plattformen Twitter inför ytterligare åtgärder för att hantera desinformation..

Dagens Media - Igår: 12:30

Han blir vd för Bauer Media Audio

Richard Dawkins blir vd för Bauer Medias affärsområde Audio i åtta länder, och får därmed ansvar för all verksamhet i Europa..

Dagens Media - Igår: 11:12

Poddaktörer tar unikt kliv – ansluter sig till det medieetiska systemet

Poddaktörerna Naudio och Third Ear Studio har nyligen anslutit sig till det medieetiska systemet för att göra det möjlighet för personer att få publiceringar prövade av MO och Mediernas Etiknämnd. ”Vi vill skapa en mer professionaliserad bransch”, säger Martin Johnson, vd och ansvarig utgivare på Third Ear Studio..

Dagens Media - Igår: 08:44

Svenska Dagbladet fastanställer fem

SvD fortsätter att satsa och fastanställer nu fyra journalister och en fotograf. ”De stärker alla redaktionen och bidrar till att utveckla journalistiken på längre sikt”, säger tidningens chefredaktör Anna Careborg..

Dagens Media - Igår: 08:44

Svenska Dagbladet fastställer fem

SvD fortsätter att satsa och fastställer nu fyra journalister och en fotograf. ”De stärker alla redaktionen och bidrar till att utveckla journalistiken på längre sikt”, säger tidningens chefredaktör Anna Careborg..

Dagens Media - Igår: 07:38

Virtuell livekommentering gör Depp vs Heard-rättegången än mer tragisk

Den virtuella influencern ”NagamiMugi” livekommenterar rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard på Twitch. Nicklas Hermansson kommenterar en trend som – i vissa fall – är sorglig att se..

Dagens Media - Igår: 07:36

Omnis användaraffär blir allt viktigare – här är siffrorna över prenstocken

Intäkterna från Omnis betaltjänster ”Omni Mer” och ”Omni Ekonomi” växer. Chefredaktören Markus Gustafsson delar med sig av: ✓ Siffror över fullbetalande ✓ Synen på de tre intäktsbenen ✓ Målen för 2022..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.