SvD > Nyheter

Thursday, 26 May, 20:45

SvD - 26 jan 22 kl. 13:44

Hjälten inför semin: "Hoppas att jag får spela"Från soffan i Berlin till bragden i Bratislava – och nu mot guldjakten i Budapest.Straffhjälten Valter Chrintz upplever ett handbolls-EM som han sent lär glömma.– Det har varit en extremt rolig resa, säger han..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Hoppas, Berlin, Bratislava, Budapest, Valter Chrintz, EM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hjälteninför , semin, quot;Hoppasatt jag får , spela"

Fler nyheter från SvD

SvD - 45 minuter sedan

Är mycket pengar – för gammal teknik

Nya Range Rover är som ett rullande femstjärnigt hotell – och bakom ratten slår nostalgin till. Kanske är det sista gången det sitter en hederlig V8 under huven.Men vill man verkligen lägga så mycket pengar på ”gammal teknik”, eller är det bättre att vänta in den kommande elbilen?.

SvD - 45 minuter sedan

Att vara människa är att vara motsägelsefull

Hur förhåller man sig till det existentiellt avgörande erfarenheten av att vara en fri individ och kunskapen om att jaget på samma gång är en neurologisk process i hjärnan? Hans Ruin har skrivit den åttonde och avslutande delen i Under streckets serie om jagets förändrade roll i vår tid. .

SvD - 45 minuter sedan

Livsmedelsverket: Häll inte ut mjölken!

Mjölk och havredryck håller betydligt längre än bäst före-datum. Det visar en undersökning beställd av Livsmedelsverket i syfte att minska matsvinnet..

SvD - 45 minuter sedan

Natokritikerna rätar på sina ryggar nu

De kommer inte vinna större striden om Nato. Men alla turer med Turkiet har gett motståndarna åtminstone en seger: tydliggörandet av att den trygghet som en försvarsallians innebär också kan ha ett pris..

SvD - 45 minuter sedan

Nya listan kan stoppa Europas tigerkungar

Tigrar, krokodiler och andra exotiska djur hålls som husdjur eller utnyttjas för att tjäna pengar i hela EU. Flera av arterna är utrotningshotade och behandlas illa. Nu vill flera EU-länder ta fram en lista över tillåtna sällskapsdjur.

SvD - 45 minuter sedan

”Festar med vin och ost – förstår ej vanliga britter”

Fester, fylla och vin på väggarna på 10 Downing Street under nedstängningarna. Men avslöjandena väntas inte heller den här gången fälla Boris Johnson – i stället kan de sänka hans parti..

SvD - 1 timme sedan

Höjd gräns i Ryssland "tecken på desperation"

Att Ryssland höjer den övre åldersgränsen för den som vill ansluta sig till militären är ett tecken på desperation, säger Peter Lidén vid Försvarshögskolan.– Man behöver folk för att fylla upp förband..

SvD - 1 timme sedan

”Nato har ofta ändrat inriktning”

Nato är en föränderlig organisation. Den ryska aggressiva politiken som har ställt den europeiska säkerhets­ordningen på huvudet har i högsta grad styrt utvecklingen i Nato, skriver Erik Noreen..

SvD - 1 timme sedan

Historisk knölval och tumlare undersökta

62 döda sälar, tumlare och valar undersöktes i fjol av Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA). Bland dem fanns en knölval från Östersjön och en liten tumlare som hittades väster om Öland – två mycket ovanliga händelser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.