Realtid > Ekonomi

Thursday, 26 May, 20:24

Realtid - 26 jan 22 kl. 07:46

Är det verkligen Selin som sitter i Hoists förarsäte?Storägarnas beteende kring Hoists styrelse reser många frågetecken. Dessa blir inte mindre av att Erik Selin är den ena storägaren. Realtids Torbjörn Isacson anar oråd..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Selin, Hoists, Erik Selin, Torbjörn Isacson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är det verkligen, Selinsom sitter i , Hoists, förarsäte

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 9 timmar sedan

Försäljningsaktuella Globalconnect: ”Konsolidering av fibernät en nödvändighet”

Det krävs storskalighet för att kunna bygga ut fibernät och möta de växande kraven på kapacitet och driftsäkerhet. Därför har den försäljningsaktuella fibernätsoperatören Globalconnect tagit fram en förvärvsagenda..

Realtid - Igår: 17:27

Förenklingar av 3:12-reglerna ska utredas

De särskilda reglerna för utdelning och kapitalvinst på andelar i fåmansföretag, de så kallade 3:12-reglerna, är av stor betydelse för att starta, driva och utveckla företag. Reglernas komplexitet har dock ökat med tiden. Därför har regeringen i dag beslutat om att tillsätta en kommitté som ska utreda hur 3:12-reglerna kan förenklas..

Realtid - Igår: 14:32

FI publicerar aggregerade blankningspositioner

Från och med i dag och varje onsdag kl. 13.00 kommer Finansinspektionen att publicera en sammanställning av utestående blankningspositioner..

Realtid - Igår: 13:56

Alpcot Holding rapporterar förlust på 7,7 miljoner kronor

Finansplattformsbolaget Alpcot, som bildades i november 2021, rapporterar rörelseintäkter på 7,9 miljoner kronor under det första kvartalet..

Realtid - Igår: 13:35

”Blankning viktigt för en korrekt marknad”

Sparprofilen Joakim Bornold tycker att Finansinspektionens sanktionsavgift på 100 miljoner kronor för Nordnet skickar en stark signal till branschen. Samtidigt menar daytradern Erik ”Ekka” Lundin att blankning som fenomen är viktigt för att marknaden ska vara mer korrekt..

Realtid - Igår: 13:01

Charge Amps och Rexel 3S ingår globalt avtal

Charge Amps, leverantör av laddningslösningar för elbilar,  har ingått ett avtal om ett globalt samarbete med Rexel Strategic Supplier Services..

Realtid - Igår: 12:40

Max Elger inkallar stabilitetsråd

Onsdagen den 1 juni träffas företrädare för regeringen, Finansinspektionen, Riksbanken samt Riksgälden för ett möte i Finansiella stabilitetsrådet..

Realtid - Igår: 12:04

Konkurrensverket ska utreda Nasdaqs planer på handel i NGM-aktier efter anmälan

Konkurrensverket kommer att granska Nasdaqs planer om att erbjuda handel i NGM-bolag efter klagomål från den mindre börsoperatören. Det rapporterar Dagens Industri..

Realtid - Igår: 11:20

Realtid på rekordnivåer

Under tisdagen hade Realtid 42 000 besökare och per vecka ligger trafiken nu på 118 000 unika besökare. \r\n.

Realtid - Igår: 10:42

Stark rubel tvingar Rysslands centralbank att tidigarelägga räntebeslutet

Rysslands centralbank kommer imorgon torsdag att meddela sitt räntebesked, vilket är drygt två veckor tidigare än planerat. Bakgrunden är rallyt i rubeln som ett resultat av bland annat införda kapitalkontroller och en stark export, rapporterar Bloomberg News..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.