SvD > Opinion

Monday, 23 May, 13:27

SvD - 25 jan 22 kl. 17:17

”Moderaternas avgifter på Skurubron är en usel idé”Med precision undviker M-politikerna i Nacka och Värmdö att nämna sina partiers egna ansvar för avgifterna på Skurubron och att det är Moderaterna som ensidigt valt att införa dem. Det skriver S-politiker i en replik. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Skurubron, Nacka, Värmdö, Moderaterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaternas, avgifter, Skurubronär en , usel, idé

Fler nyheter från SvD

SvD - 2 timmar sedan

”En fantasi att fossilgas kan främja omställning”

Regeringen måste förbjuda utvinning av fossilgas i Sverige illa kvickt, samtidigt som gasindustrins företrädare behöver öppna ögonen för gasens klimat­påverkan. Det skriver Olivia Linander och Mattias Ahlstedt i en replik..

SvD - 17 timmar sedan

”Vi stärker kontrollen av anställdas bakgrund”

Södertälje inför nu de mest omfattande bakgrunds­kontrollerna av anställda bland svenska kommuner, i syfte att bekämpa system­hotande brottslighet. Det skriver Boel Godner och Elof Hansjons, S..

SvD - Igår: 19:45

”Populism hotar ett av världens bästa system”

Vi är skyldiga dagens och framtidens pensionärer ett värdigare sätt att hantera pensions­frågan på än den populism­feber som kännetecknar politiken just nu. Det skriver Staffan Ström vid pensions­bolaget Alecta..

SvD - I förrgår: 10:00

”Bedöm forskning efter kvalitet – inte förlag”

Den forskning som produceras måste bedömas på egna meriter, inte på var den publiceras. Det skriver Jonas Björck och Olle Lundberg, Forte, i debatten om publicerings­avtal..

SvD - I förrgår: 19:45

”Sida ska inte syssla med propaganda”

Vi ska inte ha politiserade myndigheter som sätter käppar i hjulet för den fria åsikts­bildningen. Det skriver Josefin Utas, Slöseriombuds­mannen..

SvD - 20 maj 22 kl. 11:00

”Låt inte en ökänd diktator ställa krav på Sverige”

Erdogan är ute efter att misstänkliggöra kurder som lever i exil. Men det är Turkiet som inte respekterar demokratiska grundvärden och landet borde för länge sedan uteslutits från Nato, skriver Keya Izol. .

SvD - 19 maj 22 kl. 19:45

”Försvaret måste nu rustas upp snabbt”

Försvarspolitiska talespersonerna från M, SD, KD och L skriver att Sverige snabbare måste rusta upp det svenska totalförsvaret: Redan 2025 bör anslaget uppgå till 2 procent av BNP. .

SvD - 18 maj 22 kl. 19:45

”Stoppa EU-lag som kräver insyn i chattar”

EU-kommissionens förslag om att genomsöka alla människors privata chattar och mejl är ett auktoritärt verktyg som platsar i en polisstat. Det skriver Katarina Stensson, Piratpartiet..

SvD - 18 maj 22 kl. 14:00

”Förbjud inte utvinning av naturgas i Sverige”

Regeringens förslag om förbud mot utvinning av naturgas med flera råvaror begränsar handlings­utrymmet för klimat­omställningen. Det skriver flera debattörer..

SvD - 17 maj 22 kl. 19:45

”Är kärlekens tid över i politiken?”

I ett allt mer fragmenterat politiskt landskap får kontrakt ersätta känslorna. Är kärlekens tid över i politiken, frågar sig Ulf Bjereld, Cecilia Garme och Jonas Hinnfors..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.