Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 21 May, 18:48

Cornucopia - 21 jan 22 kl. 12:13

Regeringen räknar med att elpriset faller tillbaka i vår - men vad gör man om så inte sker?Den så kallade elpriskompensationen ska täcka månaderna december - februari och de extrema elpriser som råder. Men vad gör regeringen om elpriset inte faller tillbaka i vår?
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Julslingor, Det, +MP, Compricer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, räknarmed att , elpriset, fallertillbaka i vår , men vad gör man om så inte sker

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 7 timmar sedan

UPPDATERAS: Fortsatta försök till rysk offensiv från Popasna – Ryssland vägrar ta emot kroppar från fallna soldater i slaget om Kyjiv – nya terrorbombningar

Ryssland verkar fortsätta försöka sig på en offensiv i maklig takt ifrån Popasna i södra delen av slaget om Donbas. Samtidigt vägrar man ta emot hundratals kroppar från dödade ryska soldater i slaget om Kyjiv, för att dölja förlusterna hemmai Ryssland. Nya dagliga terrorbombningar mot Ukraina fortsätter och sex ska ha dödats när 50 bostadshus förstördes i Donbas.

Cornucopia - 8 timmar sedan

Därför spränger inte Ukraina bron över Kertjssundet

Ukraina har defintivt förmåga och möjlighet att spränga bron över Kertjssundet från Ryssland till det ockuperade Krym, men gör inte detta. Viljan saknas just nu, och det finns antagligen ett strategiskt beslut bakom. Hypotes nedan.

Cornucopia - 20 timmar sedan

Fredagsmys: Foto- och videorapport – blåljusfordon på plats i Ukraina

Nedanstående är en gästartikel från Lena Wilderäng adrenalena.se. Brandbilen på plats i Charkiv Jag har länge velat posta en uppdatering tillsammans med några bilder och videos på mottagandet av blåljusfordon som skickades under senaste vändan till Ukraina.

Cornucopia - Igår: 11:46

Faktiska säsongsmässiga prisfall på både villor och lägenheter även i april

Enligt veckans kvalitetsjusterade statistik över bostadspriserna från Valueguard, så såg vi faktiska säsongsmässiga prisnedgångar under april månad på runt en procentenhet svagare än normalt för säsongen, vilket är andra månaden på raken. Det är förstås för tidigt att utropa att bostadbubblan spruckit, men höjningen av räntorna verkar slagit direkt mot bostadspriserna, vilket även stöds av läsaranekdoter. Säsongsgrafer nedan.

Cornucopia - Igår: 10:29

UPPDATERAS: Detaljerade bevis på ryska mord i Butja – nya rykten om förestående palatskupp i Kreml

Ryssland verkar nå framgångar runt Popasna vid södra fronten i slaget om Donbas, även om man inte kan tala om annat än ett lokalt genombrott. New York Times har publicerat omfattande och detaljerade bevis kring åtta av de ryska morden i Butja. I Ryssland cirkulerar det ny nya rykten om en förestående palatskupp mot Putin, men man ska vara försiktig med vad man hoppas på, med tanke på vilka som sägs vara bakom eventuell kommande kupp.

Cornucopia - Igår: 08:36

Svagare dollar – börserna upp i Asien under fredagsmorgonen

Dollarn har försvagats och trillat ner genom tian igår trots att även Stockholmsbörsen föll under torsdagen. Börserna stiger dock ordentligt i de asiatiska tidszonerna nu under morgonen. Försvagad igen Stockholmsbörsen föll under gårdagen, men återhämtade det mesta av fallet för att sluta med -0.

Cornucopia - I förrgår: 12:38

Sitt still i Natobåten – låt diplomaterna hantera Turkiet, Ungern och Kroatien

Bloggen har tidigare inte nämnt negativa uttalanden om Sveriges Natomedlemskap från Natomedlemmar. Det har varit avsiktligt för att låta diplomaterna hantera detta. Mitt förslag är att man som privatperson eller offentlig person ligger lågt i dessa frågor i sociala medier tills Natomedlemskapet är klart och låter diplomaterna hantera ärendet istället.

Cornucopia - I förrgår: 11:46

Författarföreläsning idag i Tranemo 18:00

Jag håller en författarföreläsning idag på Tranemo bibliotek klockan 18:00. Öppet för allmänheten, men begränsat antal platser så föranmälan krävs. Se mer information hos Tranemo kommun här.

Cornucopia - I förrgår: 09:52

UPPDATERAS: Ryssland har sparkat generaler – fortsatta rapporter om ryska krigsbrott – möjligt skift i rysk offensiv till Popasna

Ryssland uppges ha sparkat ett antal ledande befälhavare, inklusive chefen för första gardespansararmén för dennes misslyckande att inta Charkiv. Det sker ett möjligt skifte i de ryska försöken till offensiv till Popasna söderifrån i slaget om Donbas. En lång rad rapporter om ryska krigsbrott har kommit in, inklusive en rapport från Human Rights Watch, men också nyhetsnotiser.

Cornucopia - I förrgår: 08:52

Hårda börsras i USA – nedgångarna fortsätter i Asien under morgonen

Börserna föll mycket hårt i USA igår efter svensk stängning och nedgångarna fortsätter i de asiatiska tidszonerna under morgonen. I USA försvann de senaste dagarnas uppgångar helt på en kväll och börserna är tillbaka vid tidigare botten. Ingen samling runt flaggan Stockholmsbörsen backade måttligt under onsdagen med -1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.